Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTRO

Street food különlegességek és ingyenes jégpálya a Bálnánál

bálna

Az advent akkor kezdődik igazán, amikor először csendül fel a bevásárlóközpontokban a Last Christmas, mikor kinyitnak a vásárok és munka után a sör és a fröccs helyett mindenki forralt bort kíván. Nincs karácsonyibb dolog a forró ital fűszerezésénél: fahéj, szegfűszeg, narancs, mindez alkoholosan. Szuper! S, bár a kandalló mellett, meleg takaróba csavarva a legfelemelőbb a fogyasztása, előkelő helyen áll még a sípálya és a tradicionális adventi vásár is. Az édesszájúak lekísérhetik egy kis kürtős kaláccsal is, amiből szintén a fahéjas verzió a legünnepélyesebb.

korcsolya-palya-balna-advent

A Bálna Budapest idén igazi különlegességgel készül, ez pedig a három héten át tartó adventi forgatag, megszámlálhatatlan programmal. A dunaparti panoráma adott, ahogy a könnyen megközelíthető helyszín is. Egy korcsolyapályát is felhúztak a Bálna mellett, hogy a zenés programok, performanszok mellett fix szórakozási lehetőség is legyen az egyébként teljesen ingyenes vásáron.

BALNAADVENT_streetfood_poszt

Ha a jégpálya, az ajándékos pavilonok és a forralt bor nem lenne elég, természetesen a budapesti street food szcéna több kedvelt szereplője is kitelepül, hogy a minőségi ételekkel szakítsanak a vásáros vendéglátással kapcsolatos tévhitekkel. Több food truck is oda gördült ki decemberre – megtaláljátok a Zabáljcsak, a Nyakleves. Levesező, szendvicsező, a Meat & Sauce, a Rolling Chef és a Casa Piadina kocsiját is, de akkor se csüggedjetek, ha éppen nem vagytok éhesek, hiszen a kotyoGO finom kávékkal, a Monostor Borház pedig fröccskülönlegességekkel és csajozós punccsal vár titeket! December 10-én pedig beparkol az abszolút sztárnak számító amerikai iskolabuszból átalakított School Bus is, mely struccburgerrel és eredeti amerikai fogásokkal kényeztet majd.

bálna3

Ráadásul a fent felsorolt helyek mind részt vesznek A Street Food éjszakáján, mely december 10-én, 18:00-tól 20-50% terjedő árkedvezményekkel és speciális adventi fogásokkal csalogat.

Tehát, meleg ruhákat, sálat sapkát előkészíteni, finom falatokra, mennyei forralt borra, kellemes koncertekre számíthatsz a Bálna Adventi Fesztiválján!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..