Street Food TOP 25 – Szavazz most Magyarország legjobbjára!

Tavaly is megtettük, idén sem hagyjuk ki! Szavazz megint a legjobbra!

2015 végén, amikor a Flyerz megrendezte az első Street Food Éjszakáját, még maga a műfaj gyerekcipőben járt. Bár sorra nyitottak a street food bárok, igazán senki nem tudta, merre tart az ágazat, meddig lehet fokozni kreativitással, hány ilyen helyet bír el a város. Napjainkra a magyar street food helyzete stabilizálódott, a minőségi, megfizethető árú, ízletes (gyors)étkezés pedig a mindennapok részévé vált.

Elérkezettnek éreztük hát az időt arra, hogy egy helyen vonultassuk fel a hazai street food legjavát, március elején jelenik majd meg STREET FOOD TOP 25 – Magyarország legjobb street food bárjai, éttermei és food truck-jai című kiadványunk, melyben azt a 25 vállalkozást mutatjuk be nektek, akik ma a legfinomabb ételeket kínálják a street food műfajában.

Ha szeretnél beleszólni az eredmény alakulásába, szavazz Te is a TOP 25-ből a legjobbra, aki március 14-én, a 3. Gastro & Event Marketing Konferencián, egy gálaest keretén belül veheti át a közönségszavazatok alapján a legjobbnak járó díjat.

Szavazz most és add tovább, hogy biztosan a kedvenced győzzön! Voksodat 2017. március 13-án éjfélig tudod leadni.

[totalpoll id=”54734″]