SPORT

Szabadidős programok az egészség jegyében

fitactive4_2016nov-328

Fit-Active csapat

Az egészséges életmód elkötelezett híveiként, nélkülözhetetlennek tartjuk a testi és lelki felüdülést. Rendezvényeink célja nem más, mint minőségi szabadidős tevékenységekkel szórakoztatni a kikapcsolódni vágyókat. Szakmai stábunk gondosan összeállított programokkal várja Önöket, legyen szó: Fitness és sport táborok, céges csapatépítő tréningek, tematikus napok, gyermek rekreációs programok vagy karitatív rendezvények

Fitness és rekreációs rendezvényeinken rendkívül változatos mozgásformákkal, új táplálkozási irányzatokkal és a stressz kezelés hatékony módszereivel ismerkedhetnek meg. Nívós prezentereink, tanácsadóink vidám hangulatú programokkal és előadásokkal várják vendégeinket, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a jó hangulatra és a szórakozásra.

Céges napjainkon és csapatépítő tréningeinken igyekszünk alternatív módon összekovácsolni a munkaközösségeket. Igény szerint tervezünk meg minden részletet, ám ha fantáziánkat szabadon engedhetjük, rendhagyó programokkal felkészülve várjuk a csapatokat. Szabadidős tevékenységek széles tárházát kínáljuk, akár aktív akár passzív igény esetén. Valljuk: A siker titka, a jó munkaerő!

Tematikus- és gyermek napjainkal is várjuk az adott program iránt érdeklődőket. Rendezvényeinket jellemzik a remek programok, készséges animátor, gördülékeny lebonyolítás és elégedett közönség. A Fit- Active csapat elkötelezett híve a társadalmi szerepvállalásnak. Amellett, hogy tevékenységeink során központi szerep jut az egészséges életmódnak, örömmel teszünk eleget karitatív felkéréseknek.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .