FLYERZ REVIEW

Szakadj ki a szürke hétköznapokból: programajánló!

old-1130731_1280

A rengeteg munka, a kialvatlanság, a pénz folyamatos hajszolása sajnos egy idő után annyira rátelepszik az életünkre, hogy elfelejtjük jól érezni magunkat. Pedig túl rövid az élet ahhoz, hogy ne használjuk ki a benne rejlő lehetőségek tárházát. Az élményeknél nincs nagyobb kincs, hiszen ezek által lehetünk valóban gazdagok. Így, aki szeretne kicsit elszökni a szürke hétköznapok elől, annak érdemes körbenéznie az interneten, ahol jobbnál jobb programok és utazások közül választhatunk.

Merj kilépni a komfortzónádból!

Évek óta egyre népszerűbbek a szabaduló szobák, amelyeket mesteri szintre emeletek, pontosan amiatt, hogy még izgalmasabb élményt adhassanak azok számára, akik belevágnak a családjukkal vagy a barátaikkal. Természetesen ennek a programlehetőségnek is több fajtája létezik, ezért akár egy rejtélyes gyilkosságot oldanál meg, vagy kincset keresnél, mindenképp meg fogod találni a neked valót. Az egyik legjobb program, ha izgalommal és boldogan szeretnél hazamenni. Ha pedig a határaid átlépését valamilyen sebességgel kapcsolatos élmény jelentené, manapság már simán kipróbálhatsz sportkocsikat, monster truck-ot vagy akár egy tankot is!

Láss világot!

Aki nem tartozik a játékos típusú emberek közé, de már nagyon unja a szürkeséget, annak ideje fellapozgatni az atlaszt és kiválasztania egy olyan úti célt, ahol még soha, de soha nem járt. Az utazásnál nincs fantasztikusabb dolog a világon, hiszen új helyeket, új embereket, új kultúrákat és új ételeket fedezhetünk fel, amelyeknek felbecsülhetetlen értéke van. Egy másik országba való utazás ki tud zökkenteni a ránk telepedő depresszióból, és arra tud sarkallni, hogy még több ismeretlen dolgot fedezzünk fel a világban. Szerencsére nagyon sok olyan oldal van, ahol kedvezményesen tudunk lefoglalni mindent, amire szükségünk lehet.

Egy finom vacsora a pároddal

Ha nem tartozol az aktív pihenők közé, de azért vágysz már arra, hogy valami új élménnyel gazdagítsd magad és a párodat, akkor nincs más dolgotok, mint kiválasztani egy addig még felfedezetlen éttermet, ahol nemcsak különleges fogásokat és italokat tudtok kipróbálni, de még nézelődni is tudtok. Erre az egyik legjobb tipp Budapesten a Tropicarium cápaalagútja, ahol vacsora közben tudtok a világ összes vízi élőlényében gyönyörködni.

Egy kis művelődés sosem árt

Egy csodálatos múzeum, színházi darab, művész mozi vagy kiállítás igazi nüansz tud lenni a megszokott, unalmas hétköznapokban. Főleg olyanok számára, akiknek a kikapcsolódás és a feltöltődés egyet jelent a tanulással és az új ismeretek szerzésével

Sportra fel!

Egyre többen vannak, akik a szabadidejükben nem riadnak vissza egy kis mozgástól, ezért ha már unalmas lett a futás vagy a kondi, akkor irány egy jó falmászás vagy bowling, amelyet a pároddal, a barátaiddal és a családoddal is élvezni tudsz, hiszen a mozgás nemcsak feltölteni képes, hanem új és boldog élményekkel gazdagítani. Aki pedig extrém dolgokra vágyik, már lézerharcolni is tud, nem csak paintballozni.

Mert pihenni is kell!

Még mindig óriási népszerűségnek örvendenek a wellness hétvégék, amelyek bár első hallásra unalmasnak hangzanak, nem azok, hiszen felfrissülni, lazítani és kikapcsolódni minden embernek kell. Erre pedig három nap wellness az egyik legjobb megoldás. Egy wellness hétvégén ugyanúgy vacsorázhatunk egy jót egy különleges étteremben, elmehetünk kirándulni a közeli erdőbe, miközben a testünket és a lelkünket is regenerálni tudjuk a munka és stressz okozta problémák után a spa-ban.

Alkoss!

Az egyik legújabb és legfelkapottabb élménylehetőségek közé tartoznak a tanfolyamok, amelyek közül a legnépszerűbbek a festő- és főzőtanfolyamok, hiszen a szívünk mélyén mindkettőhöz szeretnénk érteni. Ma már nincs akadálya annak, hogy megtanulj egy szép tájképet festeni, vagy egy 4 fogásos menüt elkészíteni, miközben jól érzed magad azokkal, akiket szeretsz.

A fentebb említett programok közül mindegyik tökéletes választás. A lényeg, hogy olyat válassz magadnak és a társadnak is, amely garantáltan boldoggá tesz mindkettőtöket.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .