Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Szelfi drón?

hover-camera-1

És igen! Már a szelfi műfajba is betörtek a drónok! Azért képzeljük el a jövőt, ahogy mindenki felett ott lebeg majd egy drón, ami éppen őt fotózza, vagy nemsokára videózza inkább…

Visszatérve a gyártóra, a Hover Camera létrehozott egy körülbelül nagyobb könyv méretű összehajtható drónt.

hover-2

Kamerája 13 megapixeles, optikai képstabilizátorral van ellátva és persze arcfelismerő funkcióval is. Sajnos a gyártó specifikációi alapján GPS nincs benne, azonban az okostelefonunkon keresztül kiválaszthatjuk, hogy mit kell követnie. Ehhez persze nem árt egy erősebb telefon, ami számítási teljesítmény leadására is képes.

Mivel a termék még csak projektként létezik, így sajnos a Zero Zero négy-propelleres rendszer fejlesztés alatt ált. Számos fejlesztést próbálnak belezsúfolni a kis összehajtható eszközbe, hogy minimalizálják a hangját, vagy csökkentsék a rotorok miatt fellépő rázkódást.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=_fkqyNkC5DQ[/embedyt]

 

Természetesen az újítások árát mindig meg kell fizetni. Ebben az esetben sincs ez másként. Potom 600 dollár körüli árak tűntek fel a weben, persze ezt a gyártó még nem erősítette meg.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..