Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Szemkövetős, 21:9-es ívelt Predator monitor

acer-predator-monitor

A 30 colos Acer Predator Z301CT maga a tökéletes gaming monitor, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a CES 2017-es “Legjobb innovációk” díjazás a periféria kategóriában. A monitorba be lett építve a Tobii-féle szemkövető technológia, mely egy rakás lehetőséget nyújt a gamernek irányítás, interakció tekintetében. Az egész olyan, mint egy új beviteli eszköz jelenléte, s mindössze csak a szemünk mozgását kell előtérbe helyeznünk. Az Eye-Tracking-hez hozzácsapva az egér, illetve billentyűzet jelenlétét hihetetlen precizitással bíró játékélmény garantálható. Akár a valós életben, ugyanúgy élhetjük át a mozgásvilág minden apró részletét a játékokban. Legyen szó akár a karakter irányításáról, akár fedezékbe bújásról, vagy egy célpont befogásáról – de egyszerűbb a helyzet például a kameraállások szögeinek testreszabásánál is, mivel a belső, vagy külső-nézetes kamera plánok automatikusan mozdulnak, párhuzamosan fókuszálnak a felhasználó szemével. A Tobii szemkövetőt egyébként mára 45 játék támogatja, mint például az Elite Dangerous, a Deus Ex: Mankind Divided, vagy épp a Watch Dogs 2. A játékok hangzása és grafikája teljes mértékben illeszkedik a hangulathoz. Az ultra-wide full HD felbontás (2560×1080) és az 1800R ívelt képernyő pedig még attraktívabbá és erőteljesebbé teszik a játékélményt.

További kulcsfontosságú részlet a 200Hz-es képfrissítés, valamint a gyors 4ms válaszidő. Széles, 178 fokos betekintési szögek, és extrém keskeny keret garantálja a teljes értékű megtekintés élményét. Az optimális kényelem végett a kijelző -5 és 35 fok közt fordítható, 120 milliméteres intervallumban mozgatható függőlegesen. A 3 Wattos hangszórók DTS szabványúak, minőségi hangzással bírnak.

predator-21x

Új Predator XB2 sorozat – ultragyors 240Hz-es képfrissítés
A Predator XB2 sorozat számára nem okoz gondot semmiféle esport meccs, vagy megmérettetés. Az eszköz az NVIDIA által jegyzett ULMB technológiát kapta, gyors, 1ms válaszidővel, masszív 240Hz képfrissítéssel. A 24.5 colos Predator XB252Q és a 27 colos Predator XB272 hihetetlenül realisztikus “a játék belülről” élményt nyújt, gyors mozgásvilágú akciók terén, mindezt éles kontrasztokkal, drámaian jó rendereléssel, elmosódásmentesen.

Tökélyre csiszolt képminőséget kapunk full HD 1080p felbontásban, ehhez az éles, 1,1000:1 kontrasztarány is sokat hozzátesz. A ZeroFrame dizájn ideális multimonitor-összeállításokhoz, az ergonómikus talp pedig lehetővé teszi a gamerek számára az ideális betekintési szögek beállítását -5-20 fokos döntéssel, +45-45 fokos forgatással, valamint 115 milliméteres magasságállítással. A monitorok gyorsan felszerelhetők akár falra is, ehhez a VESA támogatás nyújt segítséget. A termék 2 darab 2 Wattos hangszórót is kapott.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..