Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Szereted a Stand up-ot? Akkor ezt neked találták ki!

Sulyok-Peter1

Remek művészek, igényes előadás, mindezt ingyen! Ez vicc? Nem, nem az. Ez a GET UP STAND UP, havi egyszer, bérmentve! Tarnóczi Balázs társulati vezető mesélt nekünk, hogyan is kell ezt elképzelni:

„Az elmúlt három évben a javarészt a Dumaszínház open mic estjeiről, de más neves platformokról is összeválogatott társasággal Budapest egyre több szórakozóhelyében jelentünk meg ingyenes estekkel, néha már heti rendszerességgel. Több jótékonysági rendezvényt tartottunk, tagjaink közül pedig már többeknek ajánlott kizárólagos szerződést a Dumaszínház (Musimbe Dennis, Valtner Miklós, stb.). De jelenlegi tagjaink is előfordulnak a humor rivaldafényében (Sulyok Péter – Showder Klub, Rádiókabaré, Dumakabaré, Szántó Sándor – Comedy Central, Dumakabaré, Rádiókabaré, stb.)

Három termékeny év után úgy gondoltuk, emelünk a minőségen. A korábbi, gombamód feltűnő fellépések helyett egy helyre összpontosítunk, a Móricz Zsigmond körtérre. Ezzel egyfelől célunk a stand up comedy underground követőit összekovácsolni, hogy a közönségünkben is születhessenek új barátságok, másrészt a humort visszaköltöztetni Karinthy birodalmába.

A Vásárhelyi Pál u. 2 alatti MiaPia Bisztrót találtuk elhelyezkedésében, méretében és igényességében ideális fészekrakó helynek. Viszont az eddigi heti rendszerességet is megnyirbáltuk. Mindössze havi egy alkalma lesz a közönségnek GUSU estre jönni, ezért mostantól érdemes beírni a naptárba előre. Szezonnyitó előadásunk egyben az évad utolsó ingyenes alkalma is, ezért ezt kifejezetten érdemes.”

 

Van még kérdés? Itt a válasz!

Esemény:

https://www.facebook.com/events/890790331084674/

Dátum: 2017. 10. 18. – 19:30

Cím: 1111, Budapest, Vásárhelyi Pál u. 2. (MiaPia Bisztró)

 

Belépés: Ingyenes

https://www.youtube.com/watch?v=FHXm7OKMvLY

www.getupstandup.hu

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..