Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Motorsport

Szeretsz bringázni? Támogasd adód 1%-ával a Kerékpárosklubot!

MK logo color

A Magyar Kerékpárosklub több mint másfél évtizede dolgozik a kerékpározás fejlődéséért. Céljuk, hogy bárki közlekedhessen biciklivel: biztonságban érezze magát, aki még nem bringázik, és kényelmesebben tekerhessenek, akik már mindenhová így járnak. 

A Kerékpárosklub szakértői és helyi csoportjai bringázható utakért és új kerékpártárolókért küzdenek, kerékpározást segítő jogszabályi környezetet szeretnének, kampányokkal és rendezvényekkel népszerűsítik és oktatják a bringás közlekedést, például az I bike Budapest bringás felvonulást is a klub szervezi.

Miközben egyre nagyobb a kerékpárutakon hömpölygő tömeg, egyre nagyobb az igény a bringás fejlesztésekre. Az autóforgalom is növekszik, ami sokakat visszatart a kerékpározástól. A Kerékpárosklub ezen szeretne segíteni, de civil szervezetként ez csak a támogatásoddal lehetséges.

A Kerékpárosklub 2018-ban is kerékpárutak felújítását, biciklisávok és több száz új bringatároló építését érte el, új kerékpársávok és utak tervezéséhez tett javaslatokat. Az újraindult Bringázz a Munkába kampányban milliókat bíztattak a kerékpározásra, több tízezren vonultak fel a biciklis fejlesztésekért, bringázóknak hátrányos intézkedések ellen tiltakoztak sikerrel, szemléletformáló és oktató programokban vettek részt. 12+1 pontban foglalták össze, milyen fejlesztésekre lenne szükség Budapesten 2024-ig, ezek többségét minden párt főpolgármester-jelöltje támogatta.

Jelentős eredményeket értek már el a bringázni vágyók támogatásával, de még nagyon sok tennivaló van hátra. Függetlenségük megőrzéséhez stabil pénzügyi háttérre van szükség, ami nélkületek megvalósíthatatlan.

Segítsd adód 1%-ával a Kerékpárosklub munkáját! Május 20-ig akkor is leadhatod támogatásodat, ha az adóbevallásodon már túl vagy. Ügyfélkapun 5 perc az egész.

Nevünk: Magyar Kerékpárosklub 
Adószámunk: 18245402-2-43

Tudnivalókért kattints ide!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..