Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFT

Sziget, napsütés, vízpart, barátok, szerelmek. Ez a Coronita! – Andrewboy és a Coronita Allstras

coronita_02

A közelgő Coronita születésnap alkalmából Andrewboy állt kötélnek kérdéseink harctűzének. Kíváncsiak voltunk az elmúlt évtizedek során, milyen emlékek, ingerek és események hagytak benne nyomot.

1. Immáron 15. születésnapját ünnepli a Coronita, az elmúlt évek során mit emelnél ki igazán, mely élmény a legkedvesebb számodra?

Andrewboy: Megszámlálhatatlan ilyen emlékem van. Pont a minap gondolkoztam el ezen. Viszont most egy sem ugrik be mert, éppen egy zeneírás közben vagyok és arra fókuszálok. De, ha rövid akarok lenni akkor az elmúlt 15 év, ami a Coronitához kapcsolódik, mint kedves és örök emlék nekem.

2. Az eltelt évek tekintetében milyen szinten változott a zenei stílusod az elejéhez képest?

Andrewboy: Ami nem változott az a Techno iránti szerelem. De ezt a stílust sajnos kevés helyen tudtam játszani, mint például: Dokkoló, Sunday Cooling, Cool, Dokkolós bulik, Kecel, Vertigo, Dj Fesztivál és nagyszabású rendezvényen. Ezért is kezdtem el egy másik alteregó néven dolgozni “Hellomonkey”, ahol tejes egészben a Techno vonalat képviselhetem. Több megjelenésre is büszke vagyok, ami a világ legjobb kiadóinál jelentek meg, mint például a  Toolroom, 1605 és a  Yoshitoshi. Amit biztosan soha nem felejtek el, kedves és örök emlék számomra, amikor életem első Fonogram díjat megkaptam a “Legjobb hazai elektronikus album” kategóriában. De, hogy válaszoljak a kérdésre a zenei stílusom itthon folyamatosan változik, hiszen haladni kell az aktuális zenei trenddel. De mindig figyelek arra, hogy megtaláljam az egyensúlyt a trend és az én által képviselt zenei stílus között.  Ha belegondolok, hogy Italo discoval kezdtem a zenei pályafutásomat és azóta mennyit változott a zenei stílus, Funky, Soul, Disco, Rave, Progressive Techno, Minimal, Elektro, Tech House és én mindegyikben jelen voltam. Fantasztikus ezekre a dolgokra visszaemlékezni! Emlékszem 25 éve még lassú zenét is kellett játszanom, ami általában a pár keresésről szólt. Betojok, de tényleg…?

3. Szerinted miért szeret/szeretett a közönség a Coronitába járni?

Andrewboy: Sziget, napsütés, vízpart, barátok, szerelmek. Ez tényleg egy álom sziget volt, túlzás nélkül.

4. Miért várod leginkább az április 22-ei Coronita születésnapi bulit?

Andrewboy: Mert újra együtt lesznek a régi arcok, akik a megjelenésükkel újabb emlékeket idéznek majd fel. Hatalmas a visszajelzés erre a bulira, szóval ebből biztosan egy örök emlék lesz. Amiért biztosan kezeskedem, hogy felcsendül majd pár örök klasszikus, mint például:

Julian Jeweil – Air Conditionné

Panoptic – Surpace

Legyen csak ennyi elég most mert, a többi meglepetés lesz! Természetesen az új kedvencek sem maradhatnak el a 22-ei buliról. 🙂

Esemény:

https://www.flyerz.hu/esemenyek/coronita-15-eves-szuletesnapi-parti-a-coronita-allstar-csapataval/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..