Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTRO

A színeket szeretjük, a színezékeket nem – ismét óriási újdonság a fagyipiacon

IMG_5905

Kékalga. Definíció: az algák, vagy moszatok különböző, fotoszintézisre képes, nagy vonalakban hasonló élőlények – mindazon, oxigént termelő élőlények, amelyek az embriós növények (Embryophyta) előtt jelentek meg.

Pff. Unalmas. Újítsuk meg! 21. század van.

Legyen ez a kékalga új definíciója: a Levendula Fagylaltozó kizárólag természetes alapanyagokból készülő fagyijának alapanyaga. Ez már jobb! J

Igen, jól láttad! Mi is meglepődve tapasztaltuk, de a klasszikus „retro” vaníliához hasonló ízű kékalga fagylaltot megtaláltuk a fagyizólánc hűtőiben, mint az idei nyár egyik nagy újdonságát. De repüljünk vissza pár  évmilliárdot. Képzeld el: dínók, ősfák, végtelen óceánok, sűrű növényzetű szárazföldek, az emberiség híre még sehol. De kékalga már ott terjeszkedik őserejével a „természet lágy ölén”, arra várva, hogy az emberiség megjelenésével felismerje annak jótékony hatásait, ízletes mivoltát.

Vannak olyan algák, amelyeket megeszünk és belülről éltetik testünket, vannak olyanok, amelyek védik immunrendszerünket és akár megszépítik bőrünket. Bővelkedik ásványianyagokban, beszéljünk csak a B és E vitaminról, rézről, cinkről vagy a vasról és persze az antioxidáns hatásairól.

A Levendula Fagylaltozónál nem csak a fenti őserőt és természetességet, hanem finom ízét és csillogó színét is felfedezték: nem hiába, napi szinten szembesülnek azzal, hogy a gyerekek különleges színű nyalnivalókat keresnek. Ez a superfood felrobbantotta a táplálkozási és wellness világot, a vele készült egészséges reggelik, turmixok, smoothie-k amellett, hogy szuper egészségesek, nem csak kívülről, de belülről is javítják testünket – amellett, hogy nyáron még hűsítő falnivaló is egyben. Édes bűnözés.

Ezekkel az ígéretekkel az elménkben látogattuk meg a Levendula egyik üzletét, megkóstolni az újdonságot, és jelentjük, nem csalódtunk! Isteni finom volt. Egyre több és több kékalga fagylaltot kérünk!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..