Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Színes érdekességek a Thermaltake-től

Thermaltake Pacific W4 RGB CPU Water Block-No-Fuss Expansion

A Thermaltake bejelentette új hűtési megoldásait, a Contac Silent 12 processzorhűtőt, a Water 3.0 Riing RGB 360 AIO vízhűtést, és a Pacific W4 RGB CPU hűtőblokkot, melyek mindegyike kompatibilis az AMD Ryzen AM4-es foglalatával. Mind a három hűtési megoldás, kifejezetten az AM4 sockethez készült. Ugyancsak fontos megemlíteni, hogy az univerzális csatlakozókkal a modderek szinte bármilyen extrém konfigurációba be tudják szerelni. Az ár érzékeny felhasználóknak készült az AM4 alapú Contac Silent 12, melyhez 120mm PWM kontrollerrel szerelt ventilátor tartozik, mely kiváló hűtési teljesítménnyel és szinte hangtalan működéssel kifejezetten jó választás bármilyen környzetbe. A Water 3.0 Riing RGB 360 már azon felhasználókat célozza, akiknek fontos a nagy teljesítmény és az optimális levegőáramlás az AM4-es rendszerben. A minden az egyben hűtő, kimagasló hatásfokú radiátorból, prémium minőségű pumpából és vízhűtő blokkból, valamint három PWM szabályzott, magas statikus nyomású RGB Riing ventilátorból áll. A Water 3.0 Riing RGB termékcsalád elérhető 240mm-es és 280mm-es kialakítással is. A Pacific W4 RGB 0.15mm vastag mikro-csatornákkal és tükörsima réz alappal, kivételes hőátadási megoldás a Ryzen processzorokhoz, miközben ez megakadályozza a korróziót a vízhűtő blokkban. Továbbá, a speciális tervezésű 256-színű LED-ek stílusossá is teszik a gépek.

Az új Thermaltake Contac Silent 12 és a Pacific W4 RGB CPU vízhűtő blokk márciustól lesz elérhető. A Water 3.0 Riing RGB 360 nagyjából áprilistól vásárolható meg. A termékek elérhetősége és ára országonként változhat.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..