Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFT

Szombat este végre részese lehetünk a tavasz legnagyobb buliján! – Coronita 15. születésnap

pic01

Slide a Coronita korábbi rezidense volt, még a kezdetek kezdetén. Manapság Meszi művésznéven l a Teslában szórakoztatja a közönséget, új rezidenciájaként. Mindezek mellett a Bárpult partik állandó zenei zsonglőré. A 15. Coronita születésnap alkalmából megosztotta velünk élményeit és emlékeit, melyek a Corohoz kötik.

Immáron 15. születésnapját ünnepli a Coronita, az elmúlt évek során mit emelnél ki igazán, mely élmény a legkedvesebb számodra?

A 11 év alatt, amit rezidensként a Coronitában töltöttem sok szép pillanatot éltem meg, nehéz lenne kiemelnem ezek közül csupán egyet. A teltházas bulikra, a jó hangulatra visszagondolva a mai napig megdobban a szívem.

Az eltelt évek tekintetében milyen szinten változott a zenei stílusod az elejéhez képest?

A saját stílusomhoz mindig hű maradva igyekszem fejleszteni magamat az új irányzatok felé, természetesen követve a közönség befogadóképességét és ízlését.

Szerinted miért szeret/szeretett a közönség a Coronitába járni?

A társaság és a jó zene miatt, nem hiába létezik a “Coro family” kifejezés. 🙂

Az első évek és napjaink között milyen mértékben érzel változást akár zeneileg, akár közönség szinten?

Az idő változásával párhuzamosan az emberek, stílusok és az éjszakai élet kultúrája is változott/változik. A régi évekhez képest manapság rengeteg szórakozási lehetőséget nyújtanak a klubok. Ezzel kell felvenni a versenyt, mivel igen sok ingert kap a közönség, meg kell őket győznünk ahhoz, hogy minket válasszanak.

Miért várod leginkább az április 22-ei Coronita születésnapi bulit?

Jó érzéssel tölt el, hogy a régi kollégákkal újra együtt zenélhetek, a közönségről nem is beszélve, én már nagyon várom a szombat éjszakát, hogy újra részese lehessek a “Coro family”-nek.

Esemény:

https://www.flyerz.hu/esemenyek/coronita-15-eves-szuletesnapi-parti-a-coronita-allstar-csapataval/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..