Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionKULTÚRANIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Szombaton jön a dél-afrikai őskáosz!

progi-dieantwoord

Időpont: augusztus 18. 19.30

Helyszín: Budapest Park

A konvencionális dolgokat élből elutasító dél-afrikai Die Antwoord az őskáoszt idézi meg a Budapest Parkban. Egészen biztosan magukkal hozzák antislágereiket (Enter The Ninja, Baby’s On Fire), amelyeket bár sosem játszott rádió, mégis ezrek üvöltik teli torokból, mintha nem lenne holnap!

A Die Antwoord – amelynek jelentése: a válasz –, egy dél-afrikai rap-rave együttes, amely 2008-ban Fokvárosban alakult. A frontemberek Ninja és Yolandi Visser. Megjelenésük tükrözi a zef ellenkultúrát és Roger Ballen munkáit.

A zenekar az első albumát $O$ címmel 2009-ben tette közzé online, ezt bárki ingyen letölthette. Enter the Ninja című számuk nemzetközi figyelmet kapott. A rövid Interscope Recordsszal töltött idő után megalapították saját kiadójukat 2011-ben Zef Recordz néven, ahol kiadták  második albumukat, a Ten$Iont (2012) és a Donker Magot (2014). Az együttes negyedik albuma, Mount Ninji and da Nice Time Kid 2016-ban jelent meg. 2017 szeptemberében kiadták ötödik stúdiólemezüket, The Book of Zef néven.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..