Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

Szórakozva tekerjünk a tökéletes bőrért!

infra-01

Igazi 21. századi csodaeszköz a szórakozást a sportolással egyesítő infratrainer, amely használatának tucatnyi előnyös hatása van a testünkre. Budapest belvárosában a Nyugatitól 2 perc sétára a Laser & Shape Infratrainer Studióban alkalmanként akár 6-800 kalóriát elégetve hozhatjuk ki testünkből a maximumot ezzel a modern egészségmegőrző és alakformáló géppel. Mi is kipróbáltuk, és igazán jól esett ez az edzés!

Hogy könnyen el tudjuk képzelni miről is van szó, az infratrainer leegyszerűsítve egy fekvő kerékpár köré helyezett infraszauna. Egy wellness-kardiogép, amely az infrasugarak és a mágnesterápia jótékony hatásait egyesíti edzés közben.

Hagyományos értelemben véve zsírégető, hiszen az 50 percet keményen végig tekerjük. A már emlegetett infrasugaraknak köszönhetően méregtelenítő: a sugarak bőr alá hatolva hővé alakulva izzadásra késztetik a testet. A vitalitásunknak is jót tesz a forróságban tekerés, rendszeres használata megszünteti a narancsbőrt, miközben az immunrendszerünket is erősíti, a bőrünk pedig simább és feszesebb lesz már pár alkalom után. Az infratrainer rengeteg jótékony hatása miatt nőknek és férfiaknak is tökéletes lehet ez a hatékony edzésforma.

Ennyi előnyös tulajdonság felsorolása után azért azt tegyük hozzá, hogy a gép nem végzi el helyettünk a munkát, de a legnagyobb kellemetlenséget maximum a műanyag izzasztónadrág felvétele jelentette, amelyben letoltam a kicsivel több mint 10 kilométert. Erre azért van szükség, hogy fokozzuk az infrafény izzasztó hatását, és persze ne ússzon a környezetünk a verejtékünkben. Egy másik nehézség volt azt eldönteni, hogy sorozatot nézzek a monitoron, vagy zenét hallgassak-e közben. Utóbbira szerintem jobban megy a munka.

Az infratraineres edzés teljesen személyre szabott, beállíthatjuk hogy milyen nehézségen tekerjük végig a közel egy órát, és mennyire legyen meleg közben. Előnye még az is, hogy egyedül vagyunk a teremben, az edző végig csak ránk figyel. Ez praktikusan azt jelenti, hogy a Laser & Shape tulajdonosa, Timi segít, ha menet közben gyengének, esetleg nehéznek éreznénk a tekerés erősségét, vagy a boltban amúgy megvásárolható izotóniás itallal állítanánk helyre az energiaszintünket.

Amúgy csak annyi a dolgunk, hogy az ajánlott 12-14 kilométeres óránkénti sebességet legalább tartsuk, igyunk minél többet, és szorgosan töröljük a fejünkről az izzadtságcseppeket. 15 perc után ugyanis már brutál módon sütnek a lámpák, onnantól patakokban dőlt rólam is a víz. Ez nem a Tour de France, úgyhogy igazából csak egy kis kitartásra van szükség, de mivel közben a zenével vagy a mozival lekötjük az agyunkat, az edzés szinte elrepül.

Az infratrainer rendszeres használatával vérkeringésünk is javul, a tekerés közben energiává alakuló testzsír eltűnése pedig az ideális alak elérésében segít nagyot. A könnyedén megközelíthető Laser & Shape-ben, Budapest legújabb szalonjában nem csak az edzés áldásos hatásait lehet élvezni, hanem lézeres szőrtelenítést is kérhetünk, valamint a megunt tetoválást is segítenek eltávolítani. Mindent megtesznek azért, hogy bőrünk tökéletes legyen!

Laser & Shape infratréner stúdió

1055 Budapest, Szent István körút 19. földszint 1.

Bejelentkezés: +36708864644

 

1 Comment

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..