Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionKULTÚRA

Találkozás Frank Sinatraval a Papp Lászlóban

winter_wonderland

A mai rohanó világban egyre kevesebb időnk van mindenre. Így, többek között a Karácsonyra hangolódásra is. A bevásárlóközpontok persze már jó időben elkezdik a karácsonyi kampányt, de attól még ott legbelül nem feltétlen érzed azt a szikrát.

Ezért jó, ha van olyan program, ami segíti a megfelelő hangulat előteremtését.

Karácsony előtt két nappal a Winter Wonderland című koncerten jártunk a Papp László Sportarénában. Kellemes esti kikapcsolódást, az ünnepi készülődést szolgálta. A szinte mindenki által kívülről fújt, és a kevésbé ismert, de varázslatos hangzású dalokkal szórakoztatta a nézőket Malek Andrea, Szulák Andrea, Gájer Bálint, Lányi Lala, Vastag Tamás és Kocsis Tibor. Hogy ne csak a felnőtteké legyen a főszerep, gyermekkórus is énekelt. A járvány őket sem kímélte, kicsit meg voltak fogyatkozva, a hangok sem voltak mindig a helyén, de nagyon aranyosak voltak.

Frank Sinatra és kortársai dallamait énekelték. A produkciókat a Budapest Táncművészeti Stúdió táncosai színesítették meg, a zenei aláfestést a Studio11 Ensemble és az Óbudai Danubia Zenekar adta. A háttér a dalokhoz megfelelően változott, olykor még hó is esett, összhangban volt minden.

Nemcsak az a tipikusan csöpögős karácsonyi daláradat volt jellemző, énekelték például a New York, New York-ot is a felsorakoztatott énekesek férfi tagjai, a zenének megfelelő, lengébb ruhakölteményben táncoló hölgyekkel.

A végén összénekkel zártak. Tökéletes este volt a karácsonyi hangolódásra, köszönjük.  

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..