FLYERZ REVIEW

TÁMADÁS A FEHÉR HÁZ ELLEN 3. – A VÉDANGYAL BUKÁSA (16)

Screen Shot 2019-08-12 at 17.29.47

Az Egyesült Államok elnöke ellen merényletet próbálnak elkövetni. A gyilkossági kísérlet főgyanúsítottja nem más, mint az USA első számú emberének bizalmasa, a testőr Mike Banning (Gerard Butler).

Halálos hajsza veszi kezdetét miután saját embereit, és az FBI ügynökeit is kijátszva, Banningnek sikerül megszöknie az őrizetből. Miközben az egykori védangyal mind közelebb kerül az igazság felderítéséhez, egyre világosabban látja, ez a játszma már nem csak róla, vagy az elnök életéről szól, hanem az egész ország biztonsága a tét…

A nagy sikerű Támadás a Fehér Ház ellen széria legújabb részében a Gerard Butler által játszott Banning ügynök visszatér, hogy egy minden eddiginél keményebb küzdelemben mentse meg az elnök életét. Az izgalmas fordulatokban bővelkedő akció-thriller további szerepeiben olyan fantasztikus színészeket láthatunk, mint Morgan Freeman, Jada Pinkett Smith, és Nick Nolte.

Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása (16) végleges korhatáros előzetese:

Eredeti cím: Angel Has Fallen

Műfaj: ackió/thriller   

Bemutató dátum: 2019. augusztus 29.

Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

Rendezte: Ric Roman Waugh

Forgatókönyv: Katrin Benedikt, Robert Mark Kamen, Creighton Rothenberger

Operatőr: Jules O’Loughlin

Zene: David Buckley

Szereplők: Gerard Butler, Morgan Freeman, Jada Pinkett Smith,

Lance Reddick, Tim Blake Nelson, Piper Perabo, Nick Nolte, Danny Huston

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .