Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILM

TAPLÓ TÉLAPÓ 2. (16E)

BS2-08049 Billy Bob Thornton stars as Willie Soke in BAD SANTA 2, a Broad Green Pictures & MIRAMAX (R) release. Credit: Jan Thijs / MIRAMAX (R)

TAPLÓ TÉLAPÓ 2. (16E)

A piros szerkó megint menő lesz az ünnepi szezonban: 13 év után Billy Bob Thornton újra magára ölti kedvenc jelmezét!

Az életunt, folyton morcos szeszkazán, az áruházi Télapóként gályázó Willie Soke (Thornton) sosem nyugszik: mindig valami pénzes melón töri a fejét. Ezúttal is kapva kap a kínálkozó alkalmon, és újra összeáll a sittről nemrég szabadult apró tettestársával, Marcusszal (Tony Cox), hogy karácsony este kiraboljanak egy chicagói jótékonysági intézményt. Velük tart az immár felnőtt korba lépő pufók és jó kedélyű kölyök is (Brett Kelly), a 110 kilós napsugár, aki még a taplóságáról elhíresült Willie-ből is képes némi emberséget kicsikarni.

Az eseményeket Willie szabad szájú anyja (Kathy Bates), is jól felforgatja, aki a bűnözésben nem ismer tréfát és aki számára az erkölcs sosem volt akadály. És ha ez még nem lenne elég, a kapzsiságtól fűtött anti-Télapó vágyait alaposan felkorbácsolja a jótékonysági intézmény vezetője, a csinos és igen formás Diane (Christina Hendricks), akinek aranyból van a szíve és acélból a libidója.

13 év után mindenki kedvenc Tapló Télapója a jól ismert régi szereplőkkel tér vissza, akik olyan új sztárokkal karöltve hozzák el az ünnepi szezon egyik legfergetegesebb vígjátékát, mint a kétszeres Oscar®-díjas Kathy Bates és

a Mad Men – Reklámőrültek Emmy–díjra jelölt sztárja, Christina Hendricks. 

A várva várt folytatás  forgatókönyvírói között a nagysikerű Nagyfater elszabadul-t jegyző John Phillips és a Törtetők sorozat alkotója, Doug Ellin is helyet foglaltak.

BS2-17603_CROP (l-r) Billy Bob Thornton stars as Willie Soke and Tony Cox as Marcus Skidmore in BAD SANTA 2, a Broad Green Pictures & MIRAMAX (R) release. Credit: Jan Thijs / MIRAMAX (R)

Eredeti cím: Bad Santa 2
Műfaj: vígjáték
Bemutató dátum: 2016. november 24.
Előzetes-korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált:

Rendezte: Mark Waters
Forgatókönyv: Doug Ellin, John Phillips, Johnny Rosenthal, Shauna Cross
Operatőr: Theo van de Sande
Szereplők: Billy Bob Thornton, Kathy Bates, Tony Cox, Christina Hendricks, Brett Kelly

BS2-05175_CROP (l-r) Billy Bob Thornton stars as Willie Soke and Brett Kelly as Thurman Merman in BAD SANTA 2, a Broad Green Pictures & MIRAMAX (R) release. Credit: Jan Thijs / MIRAMAX (R)

 

Forrás: Freemanfilm

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..