Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Táskaformák, amik sosem fognak kimenni a divatból

260324.775x400

A divatipar nagy hangsúlyt helyezett mindig is az újdonságokra. Ez a tendencia viszont úgy tűnik, hogy kezd megtörni, mert a vásárlók már a minőségre helyezik a hangsúlyt. Összegyűjtöttük azokat a táskaformákat, amik sohasem fognak kimenni a divatból és érdemes befektetni rájuk.

A klasszikus alap kiegészítők beszerzése a fenntartható divat megközelítésén is múlik. Ne válassz egynyári darabokat és gyenge minőséget! Törekedj az időtálló táskák vásárlására, amik évtizedekig is kitartanak melletted.

Dobozforma

Ez a kétfunkciós (vállon és kézben is viselhető) táska ellenáll mindenféle új trendnek. Letisztult, ezért rengeteg stílussal vegyítheted.

Párnázott

Rengeteg divatház használja ezt az ún. párnázást a táskáin, de mindegyiknél más a varrás mintája, ami különleges megjelenést biztosít.

Félkör alakú

Egy klasszikus nyeregtáska, amit vállon és keresztben is viselhetsz és különböző eseményekre is bevethetsz.

Kézitáska

Az örök darab, a “nagyitáska”. Ez a kézben és alkaron hordható kiegészítő, tényleg mindig stílusos lesz. és rendkívül nőies.

Nagyméretű

Ez a táska remekül telepakolható nagyon méretű mappákkal és apróságokkal is. De a piacozáshoz is remek segítség.

Borítékforma

Elsőre azt gondolod, hogy csak az esti eseményeken lehet viselni, de nem! Használd bátran nappal is, egy sportosabb outfit-el is tökéletes.

Forrás: https://www.evamagazin.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..