EGÉSZSÉG & SZÉPSÉGGASZTRO

A TATRATEA egy prémium minőségű italkülönlegesség. 7 különböző ízvilág 7 eltérő alkoholfok, valamint 4  fogyasztási forma! 

Screen Shot 2018-10-08 at 13.11.47

TT22% Kókusz ízű, TT32% Citrus-lime íz, TT37 Hibiszkusz vörös tea, TT42% őszibarackos, TT52% az Eredeti TATRATEA,TT62% Áfonyás-erdeigyümölcsös ízvilág, s végül, de nem utolsósorban a  Betyáros, TT72%-os TATRATEA!

A TATRATEA különlegessége, többféle szervírozási formájának  is köszönhető.


Fogyaszthatjuk Shotként – hűtve vagy jéggel, ízletes Long Drinkeket és  Koktélokat mixelhetünk kedvenc TATRATEA-italunkból, valamint forróitalként is kipróbálhatjuk. Az ízvilág soha nem okoz majd csalódást, csak fenséges élményt!

Minden összetevő természetes – ízes teák, illatos virágok,  gyógynövények, ritka fűszerek – gondos kiválasztás, természetes erjedés, megfelelő beáztatás és érlelés.  Egyedülállóan tiszta alkohol (szilvapálinka, borpárlat).

Kiváló minőségű gyümölcspárlatok, természetes aromák, gondosan válogatott, friss gyümölcsök koncentrációja adja a termék csodás ízét, illatát. A természet ereje a tiszta tátrai hegyi forrásvíz által is az italba zúdul.

További információkat a www.tatratea.hu és a www.tatratea.com oldalon találsz.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .