EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Te kinek segítettél ma?

superhero-2503808_1280

Sokan úgy gondolják, hogy ha szeretet ünnepén adományoznak egy vödörnyi tartós élelmiszert, egy cipősdoboznyi ajándékot, azzal “le is van tudva” a jótékonykodás. Rászoruló emberek azonban nem csak karácsonykor vannak, talán el sem tudjuk, vagy inkább el sem akarjuk képzelni, hogy milyen körülmények közt kénytelenek élni emberek és főként a gyermekek.

Harmadik éve gyűjt adományokat két fiatalember, akik más-más indíttatásból segítenek a halmozottan hátrányos gyerekeken.

Vajda Attila “Husi”, nem épp a felső tízezer tagja, az élete elég kalandosra sikeredett. Fiatalként rossz útra tért, majd rátalált arra az ösvényre, melyen haladva hasznos tagja lehet a társadalomnak. Olyan települések ovisainak csempésznek fényt az életébe a világbajnok bokszoló Bogdán „Golyó” Zsolt barátjával, amikről talán még a földrajz órákon sem hallottunk. A kistelepülések mélyszegénységben élő gyerekeknek visznek adományokat, ruhákat, élelmiszereket, játékokat.

A „Husi-Golyó futam” kezdeményezése mögé állt a Flyerz Magazin is. A következő alkalommal mi is elkísérjük a fiúkat Sámsonházára egy halmozottan hátrányos helyzetű óvodába, mely kezdeményezéshez most Ti is csatlakozhattok.

Ha úgy gondolod, szívesen adományoznál a nemes cél érdekében (használt) ruhát, játékot, édességet, gyümölcsöt vagy bármit, amivel örömet tudunk szerezni a 3-6 éves lurkóknak, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az hello@flyerz.hu email címen!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .