Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

Team Fitness – Óbuda legnagyobb fitness terme

F

Több ezer négyzetméteren vár Rád az egészséges életmód! A Team Fitnessben biztosan rálelsz majd arra a mozgásformára, ami igazi örömet nyújt számodra. Óbuda szívében számos lehetőségből válogatva szerezhetünk új sportélményeket stílusos, modern és minőségi környezetben.

Szerezz motivációt a többiek fejlődéséből egy csoportos órán és éld át az érzést, ahogy együtt küzditek le saját korlátaitokat. Ha nem vagy az aerobic, a fitness vagy az erőt próbáló crossfit híve, vegyél részt Keleti Andrea óráin, lesd el a legjobb mozdulatokat és kóstolj bele a tánc élénkítő és energizáló világába!

Próbáld ki a világ vezető márkájaként számon tartott Life Fitness 52 erősítő és 22 cardio gépének bármelyikét vagy vedd igénybe a személyiedzők szolgáltatsait. A rendszeres mozgás mellett pedig alakítsd át szakmai tanácsaikra támaszkodva életmódod is az egészségtudatosság jegyében.

A tágas tér adta lehetőségeket nem csak te élvezheted, hanem csemetéd is, aki mintegy 450 négyzetméteren, képzett óvodapedagógus felügyelete alatt játszhat önfeledten, míg Te formába lendülsz.

Az edzés végén részt vehetsz egy kellemes masszázson, megpihenhetsz az infra- vagy finn szaunában, sőt átalakulásod örömeit megoszthatod a nagyvilággal az ingyenes Wi-fi hálózathoz csatlakozva. Ha pedig rehabilitációd keretében sportolsz, akár egy úttal meglátogathatod a csontkovácsot vagy a manuálterapeutát is, hogy még jobban helyre rázódj.

Látogass el a Team Fitnessbe, ahol állandó és időszakos kedvezmények mellett élheted át az önfeledt boldogságot nyújtó sportolás élményét!

Cím: 1039 Budapest, Rákóczi utca 36. (Csillagvár Bevásárló Központ)

Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 07:00 – 22:00 Szombat-vasárnap: 08:00 – 20:00

Elérhetőség: +36 1 250 8640

Web: www.teamfitness.hu

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..