FLYERZ REVIEW

Télfelejtő kreatív programok februárra

36200330_916389231882044_8206443301511888896_n-810x486

Imádod a koncerteket de azért szívesen kipróbálnál valami más kikapcsolódási lehetőséget? Vagy csak egy frappáns módot keresel, hogy kitörhess a téli monotonitásból? Akkor vesd bele magad az ajánlónkba, amelyben egy nagy csokor izgalmas lehetőséget szedtünk össze nektek, a  tél utolsó hónapjára! (A részletek és a jegyelővétel az egyes események nevére kattintva érhető el!)

Előadások

Kellemes mentális felüdülést nyújthat egy-egy nívós előadás, pláne ha nem csak a téma, hanem az az előadó is jó. Szerencsére pont ilyen élmények bezsebelésére lesz lehetőségünk a tél utolsó hónapjában a fővárosban!

https://tixa.hu/funzinetalks_0218

https://tixa.hu/0216_szineszfesztival_amh

Festés

Az improvizációs festés nem teszi mérlegre a művészi tudást, viszont felszabadít és átmozgatja a kreatív energiákat, aminek az eredménye egy alkotás, amit igazán a sajátunknak érezhetünk és persze néhány fantasztikus, a hétköznapokból teljes mértékben kilendítő óra!

https://tixa.hu/klasszikusfestes0215

https://tixa.hu/torzsifestes0223

Borkóstolás

E nemes nedű kóstolgatása már rég nem egy elefántcsont toronyba zárt világ, hanem bármelyik érdeklődő számára nyitva álló, izgalmas terület, amely februárban két remek alkalmat is kínál egy-egy hangulatos utazásra az ízek és aromák rejtelmeibe.

https://tixa.hu/furmintfebruar2019

https://tixa.hu/Gereborkostoloesjamsession_20190209_bem6

Utazás

Ha fizikailag nem is kerekedünk fel, lélekben kirepülhetünk a  Föld távoli szegletei felé, hogy megismerjük az utazók kalandjait, tapasztalatait, és ki tudja, lehet a következő alkalommal már mi mesélünk távoli, egzotikus kultúrákról.

https://tixa.hu/machu_picchu_20190221

https://tixa.hu/hogyan_utazzunk_febr25

https://tixa.hu/vilagkoruli_hatizsakolas_iskolaja

Családi programok

Mindig erőt adó és lélekmelegítő, ha a családdal tölthetünk időt, pláne ha famíliánk legkisebb tagjaihoz is szól a program. Természetesen a február is kínál pár kiváló alkalmat, hogy szeretteinkkel töltsünk pár felhőtlen órát, íme:

https://tixa.hu/pompom_masqueradeparty_thefamilyrave_akvariumklub

https://tixa.hu/tompeti_budapest1

https://tixa.hu/tompeti_budapest2

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .