Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
SPORT

Tereprali – Itt az előzetes versenynaptár

Zapletal

Hamarosan elrajtol az I.O.B.C. 2019-es kiírása, bő egy hónap múlva indulhat a tereprali szezon. Az MNASZ és a MAMS Tereprali vállvetve dolgozik, az álláspontok pedig közelednek egymáshoz, ugyanakkor fontos kiemelni, hogy a versenynaptár jelenleg csak tervezet, amit még nem véglegesítettek a felek.

A versenyév március 23-án Bugacon rajtolhat el, amely magában foglalja a CEZ (Közép-európai zóna) mezőnyét is. Április kihagyásával már érkezik is a Riverside Baja, majd júniusban Gyulára látogat a mezőny – mindkét futamon a CEZ versenyzőivel. Ezután ismét lesz egy lukas hónap, majd augusztusban következik az év fénypontja, a Tereprali Világkupa tradicionális részét képező 16. Hungarian Baja.

A naptárat böngészve egy egészen új elem is feltűnik, a versenysorozat országhatárt léphet, és néhány nap erejéig a romániai Nagyváradra költözik, hogy a résztvevők a Baja Oradea keretében Erdély csodálatos vidékein mérkőzzenek meg egymással. A 2019-es esztendőt a már hagyományos nyirádi Raid of the Champions (szintén CEZ futam) zárja, ahol reményeink szerint az utolsó versenyen idén is címek dőlnek majd el.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..