30724761_172519973405917_6692871958540845056_n

Az utóbbi években két véglet felé halad a szépségipar. Az egyik az invazív, orvosi irány: sebészeti és egyéb beavatkozás – kevésbé természetes – megoldásokkal. A másik pedig egy emberbarát verzió; a bio, vegán és/vagy natúr kozmetikumok.

Mindenkinek szíve joga eldönteni, mely körbe tartozó termékeket és szolgáltatásokat választja, mindenesetre egy biztos: hazánkba is elérkezett a divat (?) hulláma, ami a természetes alapanyagok mellett kötelezi el a felhasználót.

Trendi vagy nem, az való igaz, hogy a kevesebb néha több. Gondoljunk csak bele: hol voltak régen a hyaluronsavas arckrémek, a mesterséges kollagénnel „tömött” kenceficék? Bizony, sehol! Mindenki azzal kente magát, ami éppen rendelkezésére állt. És nem korcsoportokra tervezett cuccokkal, de nem ám. Nullától kilencvenkilencig (a végtelenig és tovább) egy, azaz egy krém létezett. Volt, hogy ugyanaz testre, kézre és arcra is.

Ma meg már… éjszakai és nappali arckrémek tömegei alatt roskadoznak a boltok polcai, mellé jár a szemránckrém is… dúskálunk a jóban. Azonban tényleg nem árt ha megnézzük használat előtt, mit is kenünk magunkra. Mert nem mindegy. A természetes alapanyagokból készült krémek, pakolások, radírok nagy eséllyel jobban esnek a bőrünknek, és azt gondoljuk, ezzel senki sem vitatkozik majd.

Erre a naturális hatásra és összetevőkre esküdött fel a Magister Products, az egyre bővülő termékcsalád megalkotója, Dr. Mester Ildikó. A lelkes Magister-csapat éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy olyan vegyszer-és adalékmentes termékeket állítsanak elő, melyek természetes hatásuknál fogva hidratálják, nyugtatják és fiatalítják a bőrt.

A Magister Products széles skálán nyújt rengeteg lehetőséget a bőrápolásra; mind a korosztályt (bébitől a nagymamáig), mind pedig a felhasználást tekintve (naptejtől a krémeken és spa krémeken át a fogkrémig mindent). Az már csak hab a tortán, hogy fentiek mesterséges aromák nélkül, gyógynövény kivonatok és illóolajok által válnak isteni illatúvá. Ha kételkednél, ajánljuk figyelmedbe a Maccarone habkrémet. Figyelem, nem megenni – testre kenni kell!

Használd Te is a kozmetikumok krémjét!

Budapesti Üzlet: Könyves Kálmán krt. 12-14., Budapest, IX. kerület (Lurdy ház, 27-es üzlet)
Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap 10:00-20:00
Elérhetőség: +36 20 332 5158
Facebook
WEB

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 augusztus/szeptemberi számában is!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .