Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionTrend & Beauty

Tetováltatni akarsz? Ezekre figyelj!

DSC_4842

Ha egy új, ismeretlen terepre téved az ember, természetes, hogy óvatossággal közelít felé. Ebben az írásunkban most azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik még soha nem tetováltattak, de már játszanak egy ideje a gondolattal.

A legfontosabb mindenekelőtt, hogy biztos legyél abban, hogy tetoválást szeretnél. Még ha konkrét minta nincs is a fejedben, valami irányra, elképzelésre mindenképpen szükség van. Célszerű megismerni néhány stílust, hogy könnyen el tudd dönteni, melyik áll hozzád a legközelebb, így el is érkeztünk a következő fontos ponthoz: a megfelelő művész kiválasztásához.

A legtöbben ajánlás útján választanak tetoválóművészt – ami nagyszerű, – de ez esetben is fontos megismerni az illető munkásságát, hiszen minden embernek más az ízlésvilága. Nem biztos, hogy az ajánlott tetováló az általad választott stílusban dolgozik. (Természetesen ebben az esetben akár ő is el tud irányítani a megfelelő szakemberhez.) Ezen kívül nem utolsó szempont, hogy emberileg is korrekt „szolgáltatást” nyújtson, mivel valószínűleg órákat fogtok együtt eltölteni.

Tetoválást készíttetni kizárólag jól felszerelt tetoválószalonban érdemes, steril környezetben. Ha a szomszéd fiú tetoválónak készül és gyakorolni szeretne, semmiképp sem otthon és rajtunk tegye azt! A higiénia, a megfelelő eszközök, tűk és festékek használata a legfontosabb!

Ha megvan a megfelelő tetováló a megfelelő helyen, ő már mindenben a segítségedre lesz, a tervezéstől kezdve az utókezeléssel kapcsolatos tanácsokig. Hiszen azon túl, hogy a legjobb körülmények között, steril eszközökkel elkészült az általad áhított minta, nagyon sok múlik az utókezelésen is – mert mint tudjuk, a tetoválás a gyógyulás után van teljesen készen!

Ha bármilyen kérdésed van, keress minket bátran: INKED SOUL TATTOO – info@inkedsoul.hu!

 

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..