Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

A Thermaltake bemutatja a Floe Riing RGB TT Premium Edition termékcsaládot a COMPUTEX-en

24

Az elmúlt években a Thermaltake folyamatosan fejlesztette termékeit és elindította a LED-es termékcsaládokat, hogy még jobb és stílusosabb rendszereket tudjanak összeszerelni a felhasználók, mindezt fejlett funkciókkal és szebb kivitelben. A Thermaltake ma bejelentette a legfrissebb Floe Riing RGB TT Premium Edition sorozatát, a világ első 16,8 millió szín megjelenítésére képes AIO vízhűtőjét. Elérhető 240mm, 280mm és 360mm radiátor mérettel. A Floe Riing Plus RGB egy all-in-one vízhűtés LED-es processzor blokkal és digitálisan vezérelt Riing Plus RGB nagy nyomású ventilátorokkal rendelkezik. A TT Premium almárka alá került termékek kiemelkedő hűtési teljesítményűek. Mind a CPU blokkon és a ventilátoron található LED-ek a központi szoftverből vezérelhetők, ahol a felhasználó diódánként szabályozhatja a színeket, felügyelheti a teljesítményt és a processzor hőfokát.

 

A Thermaltake Floe Riing RGB TT Premium Edition termékcsalád hamarosan elérhető, a demó verzió megtekinthető a COMPUTEX-en a Thermaltake standján (TWTC Nangang Exhibition Hall, 4th emelet, N104 stand)

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..