FLYERZ REVIEW

A Thermaltake bemutatja a világ első 16.8 millió szín megjelenítésére képes tápegységét, a TT Premium Edition Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium-ot

Packing

Thermaltake volt az első, aki LED világítást épített be termékeibe, most azonban ezt az élményt egy újabb szintre kívánja emelni a TT Premium Edition Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium tápegységgel. Teljesen moduláris felépítésű, magas minőségű komponensekből lett összeszerelve, valamint ultracsendes, 16,8 millió szín megjelenítésére képes Riing 14 RGB ventilátorral és 12 önmagában szabályozható LED-del is ellátták. Hét világítási módot támogat, ezek mindegyike további három színmóddal (RGB, egyszínű, kikapcsolt) kombinálható, valamint világítási sebességet (lassú, normál, gyors, ultragyors) is állíthatunk rajta. A Titanium minősítésű tápegység a Thermaltake három intelligens platformját is támogatja DPS G PC APP 2.0, DPS G Smart Power Management (SPM) Cloud 1.0 és DPS G Mobile APP 1.0 –, így a felhasználó folyamatosan nyomon követheti a működést, energiát takaríthat meg a zöldebb jövőért.

 

 

A tápegység nagy teljesítményű +12V-os szálat használ. A Smart Zero Ventilátor optimalizálja a hőteljesítményt, minimalizálja a hallható zajokat, a kiváló japán kondenzátorok, megbízhatóságot és stabilitást biztosítanak. A 10 éves garanciával a Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium – TT Premium Edition lehetővé teszi, hogy az általunk választott színeket használhassuk.

 

A Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium- TT Premium Edition a második negyedévtől lesz elérhető. A Computexen már megtekinthető a végleges kiadása a tápegységnek.

 

Mi az a Smart Power Management (SPM)?
A Thermaltake a Smart Power Management (SPM) platformon keresztül szeretné felhívni a felhasználók figyelmét a globális felmelegedésre. A program felügyeli és elemzi az áramfogyasztást, így a felhasználó pontosan nyomon követheti szokásait, így talán változtathat azokon a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének céljából, hozzájárulva a globális felmelegedés lelassulásához.

DPS G PC APP 2.0: Smart Zero Fan

A csendes és a teljesítménycentrikus mód között a DPS G PC APP 2.0 úgynevezett Zero Fan móddal is rendelkezik, így minimálisra csökkenthető a gépházból kiszűrődő zaj. A ventilátor 30%-os a terhelés környékén bekapcsol, így optimális hűtést biztosít.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .