Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Thermaltake modding verseny – nem csak IT őrülteknek

2016-thermaltake-casemod-invitational-season-2

A Thermaltake második alkalommal hirdette meg a Thermaltake CaseMOD meghívásos modding versenyét.

A világ legnagyobb nemzetközi megméredtetésén a Thermaltake a prémium partnerével, a Newegg Inc.-vel rendezi meg 13 ország részvételével. A rendezvény helyszíne a Tt Community és a mai naptól indult el a verseny.

A résztvevők a Thermaltake vízhűtését és a Toughpower DPS G RGB 1250W Titanium okos tápegységet építik bele az általuk megálmodott és átalakított Core X71 teljes méretű toronyházba, vagy a Core X5 ATX méretű cube házba.

case

Ebben az évadban a Thermaltake jóvoltából már szavazhatunk is az egyes moddokra a Tt MOD applikáción keresztül. Természetesen a desktop felhasználókra is gondoltak, ott a Tt Community-ben tudják leadni szavazataikat a kedvenc modderükre.

A verseny kétkörös. Első körben szeptember 26. és november 18., majd a fináléban december 15. és december 29. között lehet szavazni a versenyzőkre és moddjaikra.

A szavazók között értékes Thermaltake, TT Premium, Tt eSPORTS, LUXA2 ajándékokat is kisorsolnak a továbbá Newegg, Intel, ASUS és AVEXIR nyeremények is gazdára találnak. A szavazás alapján, a legjobb három modder 15.000USD pénzdíjazásban is részesül.

A győztesek nevét 2017 januárjában teszik közzé.

Ha szeretnél szavazni, azt itt teheted meg.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..