SPORT

Tiszta tesztoszteron: Kettlebell

kettlebell_nyitoAsian man exercising with kettlebell

a-fitness-ejszakaja-aprilis

Hogy a kettlebell edzések milyen hasznosak az egész társadalomra nézve, azt 7 srácon mutatjuk be. 😉 Hölgyeim és uraim, lássuk, mit tud ez a fogantyúval ellátott vasgolyós edzés!


ke7

Hasra és mellre például egészen hatékonynak tűnik. A férfiak általában 16 kilós súlyokkal kezdenek edzeni, a nők 8 kilósakkal.

ke1

Az 1700-as évek Oroszországában kitalált edzésforma emelő és lendítő mozgásokra épül, és bizonyítottan gyorsabban lehet látványos eredményeket elérni vele, mint a hagyományos súlyzós edzéssel.

ke2

Bizonyítottan.

ke5

Elsőre talán nem gondolnánk, de zsírégetésre épp olyan ideális ez a sport, mint izomépítésre és -formálásra. Pulzusszámemelő, igazi kalóriaégető mozgásforma.

ke4

Sokan tartanak a kettlebelltől, féltve ízületeiket. Az edzéseket nem hiába felügyeli szakember: ha jól végzed a gyakorlatokat, nem fogsz sérülni.

ke33

“A kettlebell primitíven egyszerű és halálosan hatékony, akár egy AK-47” – fogalmazta meg egy vezető edző egy igazán szellemes hasonlattal élve.

ke6
A cikk képeinek forrása: Pinterest

Hát, kérem. Van még kérdés? Amennyiben van, akkor hadd ajánljuk az április 16-án megrendezésre kerülő FITNESS ÉJSZAKÁJÁT, amelyen lesz alkalmad feltenni kérdéseidet a kettlebell-lel kapcsolatban, sőt ki is próbálhatod ezt az edzésformát a következő termekben:

KEZDD EL!

Az első lépések mind ijesztőnek tűnnek, de csak kezdd el, nyomd a START-ot! Hiszen már vártak Rád, egyenesen büszkék Rád, segítenek majd Neked és ott lesznek Veled, míg el nem éred a célod.Tudod miért? Mert végre ELKEZDTED! A Flyerz bemutatja: A Fitness Éjszakája – Megmozgatjuk a várost!2016. április 16-án már 16:00-tól országszerte!Részletek: https://www.facebook.com/events/749536058510550/

Közzétette: Flyerz Magazin – 2016. február 17., szerda

 

 

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .