FLYERZ REVIEWTREND

Tökéletes program természetkedvelőknek: online túra a Mátrában

275709.1200x630

A természetkedvelőknek újabb program kínálkozik az önkéntes karantén idejére.

A héten indult el egy kezdeményezés, aminek célja, hogy a koronavírus-járvány idején is eljutassák otthonunkba a tudást és a természet szépségeit.

Harkály Ház Facebook oldalán április 6-án indult egy ismeretterjesztő előadás sorozat, amin szakemberek mutatják be élő adásban a Mátra természeti értékeit. Három alkalommal a héten, azaz hétfőn-szerdán-pénteken, mindig 14 órakor lesznek láthatóak a közvetítések. Ezekben az informatív videókban kiselőadásokat hallgathatunk végig vagy akár a természetvédelmi őreik egy napjának mozzanataiba is beleshetünk majd.

Első témájuk a Natura 2000 bemutatása volt, de tervben van még, hogy bepillantást nyerhessünk a kétéltűek tavaszi életébe vagy megtudhassuk mire kell figyelnünk, ha kutyával együtt járjuk a természetet.

Közzétette: Harkály Ház – 2020. április 6., hétfő

Illetve arra is buzdít bennünket a Bükki Nemzeti Park Igazgatósága, hogy osszuk meg velük a Harkály Ház oldalán üzenetben a Mátrával vagy természetvédelemmel kapcsolatos kérdéseinket, témaötleteinket, hogy a későbbiekben megválaszolhassák vagy bemutathassák őket a nagyközönségnek. Okosodjunk együtt és ismerjük meg közben hazánk értékeit!

Forrás: https://www.joy.hu/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .