Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
SPORT

Tomracing Motorsport – Remek apa-fia teljesítmény a Kakucs Ringen!

Suriék

Az elmúlt hétvégén sem tétlenkedtek a Tomracing Motorsport Team versenyzői. Surányi Zoltán és Surányi Balázs a MAMS nyílt rövidpályás magyar bajnokság Kakucs Ringen tartott fordulóján képviselték csapatuk színeit. Tették mindezt remek eredményekkel!

Surányi Zoltán jó versenyeket tudhat maga mögött, szinte megszakítás nélkül a dobogón áll, és bár a saját bevallása szerint most jócskán maradt Scooterében, azért nem elégedetlen:

„A péntek éjjeli esőzés miatt kissé csorbán indult a szombati programunk, egy edzéssel kevesebb jutott a tervezettnél. Egy kisebb technikai hibával is küszködtem a hétvége folyamán, amit nem tudtunk teljesen elhárítani, de ettől függetlenül is sikerült harmadikként kvalifikálnom. A versenyekre aztán átmentettem a formám, az első futamon második, a másodikon pedig a harmadik lettem – összetettben is az utóbbi helyen végeztem.”

Surányi Balázs nagyszerű időszakát éli, amelyhez természetesen komoly eredmények is társulnak. A Mini GP 140-es kategóriában motorozó srác édesapja szerint a Kakucson sem spórolta el a gázt:

Szépen ment az ifjú Surányi – Kép: Sövegjártó Petra

„Balázs egész hétvégén magabiztosan motorozott, folyamatos fejlődést bemutatva minden bemenetel alatt képes volt gyorsulni. Egy-egy csavar pótlásán, az áttétel állításán, a guminyomás beállításán kívül még munkát sem nagyon adott nekem. Egész hétvégén parádésan ment a 13 fős nemzetközi mezőnyben, ennek jutalmaként minden fronton a második helyezést sikerült elhoznia. Az időmérőn és a futamokon is egyaránt másodikként intették le, nagyon büszke vagyok rá! A hamarosan beépítésre kerülő fejlesztések pedig reményeink szerint további szép sikereket hoznak majd!” – zárta mondandóját a büszke apuka.

Biel Richárd csapattulajdonos/koordinátor így értékelt a hétvége után:

„Nagyon örülök annak, hogy Balázs szépen fejlődik, és ilyen sikereket ér el. Nagyon szépen és ügyesen versenyzett, megmutatkozik a télen elvégzett felkészülése, a sok gyakorlás. Bízom benne, hogy a technikai hibákat kiküszöbölve előbb-utóbb Zoli is címvédőhöz méltóan tud majd harcolni a sikerekért!”

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..