Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Top 5 karácsonyi hajcsoda

2

Mivel már két korábbi bejegyzésben adtunk tippet a karácsonyi sminkek és ruhákat illetően ne feledkezzünk meg a hajról sem. Rengeteg lehetőségünk van, akár rövidebb hajjal rendelkezünk, akár hosszúval. Kedvünk szerintem göndöríthetjük, vagy akár különböző fonásokat is csinálhatunk. Göndöríthetünk hővel de akár nélküle is, az eredmény mind két lehetőségnél szép lesz. Akár ha egy kis extrát szeretnénk bele csempészni frizuránkba, használhatunk csatokat, esetleg az ünnepi hangulatnak eleget téve masnit is. Most öt olyan hajat mutatunk be nektek, melyek könnyen elkészíthetőek és tökéletesek lehetnek karácsony alkalmával. Nektek melyik nyerte el a tetszéseteket?

  • Félig felfogott, kissé tupírozott, aranyos, piros. masnival. Nem csak hosszú hajból tudjuk elkészíteni és gyorsan meg lehet csinálni.

15644378_10207850472531086_973279602_n

  • A halszálka fonás roppant egyszerű. Hosszú hajból könnyebb és látványosabb de a félhosszú hajból is ki lehet hozni a maximumot.

3

  • Mint az első, ez is roppant egyszerű. A csavar benne csak annyi, hogy a kis copfot kontyba kötjük.

4

  • Gyönyörű hullámok. Akár kúpvassal csináljuk, akár éjjelre betekerjük, másnak gyönyörű hullámos tincsekkel mutatkozhatunk. Könnyű elkészíteni és szinte minden hosszúságú hajon jól mutat.

5

  •  Laza konty. Bár ránézésre egy gyorsan összedobott valamit látunk ám ez nem teljesen igaz. Személy szerint mire meg tudok egyet csinálni olyanra amilyet szeretnék, bele telik elég sok idő. De szerintem teljesen megéri. Fel tudjuk dobni egy szép csattal esetleg egy masnival is.

6

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..