Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

A trance rajongók birtokba veszik a Dürer Kertet

26758637_1874525099247162_5489519042471468493_o
A Dürer Kertes goa partyk már elválaszthatatlanná váltak a hazai undergorund szcénától. A trance rajongók minden hónapban birtokba veszik a Dürer termeit, ahol több stílusban, másnap reggelig dübörögnek a gördülő basszusok. Március 10-én a legősibb trance kiadó, a HOMmega Records hivatalos estjén három izraeli headliner, az indiai Goaról hazatérő Psybaba család, az Y Production és a goa.hu várja a bulizni vágyókat!
A HOMmega története a legszebb időkik nyúlik vissza, alapításának éve 1997, az év amikor tömegek kezdtek a goatrance, illetve a későbbi psytrance felé fordulni. Alapítója a néhány hónappal ezelőtt bennünket itthagyó Eyal Yankovich, aki kitűnő ízléssel és hatalmas alázattal igazgatta a kiadót, segítette a labelnél szereplő alkotókat: Infected Mushroom, Astrix és Ace Venturaval közös projektjük, az Alpha Portal, GMS és Pixel projektje, a 3 Of Life és még hosszan sorolhatnánk a kiadó húzóneveit. Ha a HOMmega Recordsra gondolunk a kristálytiszta hangzás, a zenei innováció, a stílus iránti alázat a meghatározó, melynek képviselői a március 10-i estén Vertical Mode, Space Cat és Psysex!
A hazaiak közül velünk lesz Danger vs Beyond/Boohna, Tsubi & Wegha és Hruscsov! A dark teremben INFRA, TZU-JAN  (Anomalistic Records, Sacred Sound – AT), a Psybaba All Stars, Irgum Burgum, TrippyHippies  és Varázsló lépnek fel.
Elővételes jegyek elérhetőek online: https://tixa.hu/hommegalabelnight_durerkert, a Bázis Storeban és a Double Shot kávézóban.
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..