Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Twerk Suli – Rázd velük!

1013932_love_island_girls_twerking_96a093c85c876d9aa22df0e50685f272

Vedd elő a legdögösebb éned és sajátítsd el a twerkelés tudományát! Rázd úgy, mint a “fekete” zenei videóklippekben az extra szexi csajok és ezzel az új tudással együtt válj egy új nővé te is!

Egy ilyen speciális táncedzés után úgy fogod érezni, mintha egy extra intenzív fitness óráról távoznál. A feszes kerek popsi, a csinos lábak és a laposabb has is elmaradhatatlan “mellékterméke” ennek a mozgásformának. De a legnagyobb előny minden bizonnyal az, hogy egy olyan táncismeret birtokában lehetsz majd, melyet bátran előránthatsz bármelyik buliban, ha egy kicsit középpontba kerülnél.

Nincs olyan férfi, akinek egy lengő női csípő ellenállhatatlan mozgása ne piszkálná meg a fantáziáját. A tekergetések, körzések, ringások, popsi rázások, pattogások és számos más mozdulatsor megtalálható az afro amerikai mellett több latin-amerikai és afrikai táncstílusban is. A technika elsajátításával sokkal szexibb lehetsz, szuper alakra tehetsz szert és nőiességed fejlesztve magabiztosságod is garantáltan nő majd.

A legjobb pedig, hogy nem szükséges előzetes tánctudás ahhoz, hogy elsajátítsd ezt a különleges stílust és ráérezz az ízére. Itt egy olyan kis zárt és szuper nőies világba csöppenhetsz, ahol felszabadultan, önmagadat adva, gátlásaidból feloldódva szerethetsz bele a tánc élvezetébe.

A benned lakozó istennőt pedig igényes környezetben csalogathatod elő, profi szakemberek segítsége és instrukciói mellett kedvező bérlet ajánlatok és árak mellett.

Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 5/b.

Elérhetőség: +36 30 976 1404

Web: www.twerksuli.hu

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..