Aspire U 27_01

Az Acer új kecses kialakítású all-in-one asztali gépet mutatott be, konkrétan a 27 colos Aspire U27-et, valamint a 23.8 colos Aspire Z24-et. Hetedik generációs Intel Core processzorokkal, opcionális Octane memóriával mindkét eszköz erőteljes, Windows 10 alapú hátteret kínál, ráadásul az otthoni környezetet is remekül feldobják.

A 2017-es iF Design Award győztes Aspire U27 ultravékony, 12 milliméteres kialakítása elegáns, gyémántmintázatú V-alakzatot formáló fém talpat kapott, ezáltal egy teljesen új megközelítésbe helyezve az otthoni számítógépes felhasználást, valamint magát a szórakoztatásról szóló irányt is. 27 colos képátlóval rendelkező full HD széles betekintési szöggel felvértezett kijelzőt kapott az eszköz, s ehhez egy specálisan tervezett mélynyomó is társul – biztosítva a masszív, mély basszusokat. Ez az all-in-one megoldás tehát remek szórakoztatóközpont is lehet egyben.

Az Aspire U27-nél alkalmazták az Acer LiquidLoop ventilátormentes hűtési rendszerét, mely csendes működést garantál. A technológia folyadékpárologtatást használ annak érdekében, hogy a hő minél hatékonyabban kerüljön elvezetésre, ezáltal nő az energiahatékonyság, valamint az élettartam is megtöbbszöröződik annak köszönhetően, hogy a por nem telepszik le a járatokban.

A Windows Hello-nak köszönhetően a család tagjai külön-külön léphetnek be accountjaikkal, ezáltal gyorsabb és még biztonságosabb a felhasználás (arcfelismerés). A Skype for Business erőteljes és lagmentes kommunikációt tesz lehetővé a videóhívások, konferenciák esetében.

Az Aspire Z24 extrém vékony, mindössze 11 milliméter. Gyönyörű vonalvezetést kapott a termék, ez igaz a hátsó burkolatra is – ezáltal házunk, lakásunk éke lehet bármely szobában, helyiségben. Az eszköz NVIDIA GeForce 940MX grafikus lapkával kerül szállításra, biztosítva ezzel számos felhasználási területhez a hátteret. Ráadásként még optikai meghajtót is kapott a rendszer.

Az Aspire U27 és Aspire Z24 hordozza az Acer ExaColor technológiát, mely a színeket korrigálja és megtalálja a megfelelő kontrasztot a legtisztább és legélethűbb képmegjelenítés kialakításához. Ezért nagyszerű támogatást nyújt azoknak, akik ki szeretnék élvezni a digitalis fotózás minden részletlét, a játékok megjelenítési minőségét, vagy akár a szociális média területein szeretnének tartalmat megosztani HDMI-n keresztül. Egyébként az Aspire U27 és Aspire Z24 megkapta az Acer BlueLightShield technológiát is, amely redukálja a káros kékfény-sugárzást, ezáltal csökken a szem igénybevétele és fáradtsága is. Az Acer Flickerless technológia szintén a szemet kíméli, erőnlétét segíti. A Dolby Audio Premium pedig garancia arra, hogy mindig a legtökéletesebb hangzást kapjuk, akár mozifilmeket nézünk, vagy könnyedebb játékokkal játszunk.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .