Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten

Superfly Air Sports Budapest_1

A világ vezető fejlesztője nyitotta meg legújabb létesítményét nálunk

Budapest, 2018. július 26. – Új extrém szórakoztatópark biztosít különleges és adrenalindús mozgásformát a sportolni vágyóknak. A budapesti csarnok az első olyan létesítmény, amelyet Németország területén kívül fejlesztett a Superfly Air Sports. A terem 2018. július 14-én, szombaton nyitott meg és több mint 2000 négyzetméteren várja a beltéri sportolás szerelmeseit. Az eszközöket, trambulinokat akár már 3 éves kortól használhatják a gyerekek.

A Superfly Air Sports a világ legnagyobb beltéri trambulin park fejlesztője és üzemeltetője, anyacégével, a Circus Trix-szel közösen mintegy 300 extrém szórakoztatóparkot üzemeltetnek világszerte. A cég 2019 végéig körülbelül 20 további park megnyitását tervezi Németország területén.

A koncepciót Németországban amerikai innováció alapján, három ambiciózus és tapasztalt ember valósította meg: Christian Tropp, a Beltéri Játszóterek Szövetségének volt ügyvezetője és különböző beltéri játszóterek üzemeltetője, Thomas Madej szabadidőipari szakértő és Tim Johannknecht, aki az üzemi folyamatok és a struktúra felelőse.

Superfly Air Sports úttörő szerepet tölt be a beltéri sport területén. „A Superfly Air Sports-ban időjárástól függetlenül biztosítjuk a mozgás szabadságát vendégeinknek. Bízunk benne, hogy ez a sportlehetőség versenyre kell a mobiltelefonokkal és egyre több fiatal szakad ki a virtuális térből, hogy a barátaival együtt szórakozzon nálunk.” –  mondja Borsos Péter, a budapesti csarnok ügyvezető igazgatója.

Az üzemeltetők napi 500 – 1000 látogatóra számítanak, az attrakciók nagy részét kezdők is használhatják, hétvégén pedig különleges programok – mint a Péntek Esti Járat és a Kölyökjárat – színesítik a kínálatot.

Bővebb információt a pályákról és használati szabályokról a honlapon https://budapest.superfly.eu/trambulinhall/ talál.

További információ:

 

https://budapest.superfly.eu/trambulinhall/

 

https://www.facebook.com/superflybudapest/

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..