FLYERZ REVIEW

Új lézeres látásjavító kezelés fiataloknak!

Screen Shot 2019-10-18 at 16.54.32

Szeretnél végre megszabadulni a sok kényelmetlenséggel járó szemüvegtől vagy kontaktlencsétől, de eddig nem találtál olyan kezelést, amely során a szemed egyéni adottságait figyelembe véve végzik el a fénytörési hiba korrekcióját? Akkor jó hírünk van: a CrystalFEMTO kezelést neked találták ki!

Tökéletesen a szemedre szabva

A CrystalFEMTO lézeres szemműtét teljesen személyre szabható, ami azt jelenti, hogy a beavatkozást a szaruhártyád egyéni, vagyis csak rád jellemző tulajdonságait figyelembe véve végzik el. Mindezt két modern diagnosztikai műszer (aberrométer és a topográf) és egy új kezelési profil (ASA: Aberration Smart Ablation profil) teszi lehetővé. Ezeknek az eszközöknek a segítségével a CrystalFEMTO lézeres látásjavító kezelés során a szaruhártyád legapróbb fénytörési hibáit is tudják korrigálni. Így lesz a távoli látásod a kezelés után még extrém körülmények között is tökéletesen éles. 

Lásd kristálytisztán a világot!

A CrystalFEMTO kezelés után akár még jobban is láthatsz, mint korábban a szemüvegeddel vagy a kontaktlencséddel. Az új lézeres kezelés ugyanis a fent említett diagnosztikai műszereknek köszönhetően azokat a fénytörési hibákat is képes megszüntetni, amelyeket a szemüveg és a kontaktlencse nem tud korrigálni. 

Fájdalommentes és biztonságos

A CrystalFEMTO kezelés során semmilyen kellemetlenségre vagy fájdalomra nem kell számítani, hiszen a lézer a szaruhártya mélyebb, teljesen érzéketlen részében végzi el az átalakítást, emellett a beavatkozás előtt érzéstelenítő szemcseppet is fogsz kapni, így a kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos. 

Kinek ajánlott a CrystalFEMTO kezelés?

A CrystalFEMTO kezelés elsősorban annak ajánlott, aki elmúlt 18 éves, de nem múlt el még 40 éves, a távoli éles látáshoz szemüveget vagy kontaktlencsét visel, de legalább 1 éve nem változott meg a dioptriája, továbbá nem vár kisbabát és nem szoptat, illetve nincs komolyabb szembetegsége. 

Gyors és végleges megoldás

A CrystalFEMTO kezelés mindössze néhány percig tart, és akár másnap dolgozhatsz, számítógépet használhatsz, autót vezethetsz, kirándulhatsz. A sporttal sem kell sokáig várnod, hiszen a műtét után 2-3 nappal már futhatsz, kerékpározhatsz, könnyebb tornagyakorlatokat végezhetsz.

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .