Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTRO

Új nyári élmények új ízvilággal a BURN Energy jóvoltából

Screen Shot 2019-05-15 at 18.39.42

A BURN Energy a nyár kezdetével új ízt dob a piacra, melynek kellemesen frissítő zöldalmás aromáját a világon legelőször a magyar fogyasztók kóstolhatják meg.

Nem meglepő hogy hozzánk érkezik először a cég újítása, hiszen „kiemelten fontos országként kezelik hazánkat az amerikai székhelyű anyacégnél” – mondta Fehér Alexandra, a cég Magyarországért is felelős regionális marketing vezetője. „A BURN márka sokat változott az elmúlt két évben. Fő célcsoportunkat a 18-25 közötti fiatalok alkotják, ezért is foglalkozunk kiemelten az elektronikus zene mellett a hip-hop és az urban style vonallal is. Kifejezetten őket szem előtt tartva hoztuk létre az új ízvariánst, a Sour Twistet, amely zöldalmás ízével tökéletes kísérő lesz a laza nyári napokon.”

A BURN az új íz érkezését egy különleges bulival jelentette be, amelyen a teljes #BURNFAMILY részt vett. A közismert influencereik mellett támogatott előadóik is megjelentek, így az este hangulatát olyan hírességek biztosították, mint Metzker Viki vagy a Hősök.

“Minden BURN íz különleges és izgalmas, akárcsak a közös munka egy-egy projekt kapcsán. A Sour Twist igazi frissítő nyári íz, ami egyből a kedvenceim köze került.” – mondta Metzker Viki, az esemény DJ-je a party után.

“Szeretek olyan márkával dolgozni, amivel tudok azonosulni. Ezen kívül fontos számomra, hogy a csapatban olyan emberek legyenek, akikkel jól kijövök, a Burn esetében pedig ez maximálisan teljesül és egy iszonyatosan jó társaság része lehetek” – nyilatkozta Henry Kettner.

“Eddigi kedvencem, kellően savanyú ugyanakkor ínycsiklandó…” – tette hozzá Török Ábel.

A Sour Twist már országszerte kapható a boltokban és a BURN Energy kiemelt helyein.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..