FLYERZ REVIEW

Új Thermaltake tápegységek jelentek meg

thermaltake-reveals-the-new-enclosure-for-toughpower-gold-series%e2%80%a7smart-m-bronze-series%e2%80%a7smart-bronze-series

A Thermaltake  a mai napon új kialakítású és magas teljesítményű tápegységeket mutathat be. Ezek a Toughpower Gold széria, Smart M Bronze termékcsalád és a Smart Bronze termékek.

thermaltake-toughpower-gold-series

A Toughpower sorozat prémium, 80 PLUS Gold minősített tápegységeit a legjobb minőségű alkatrészekből szerelték össze, egyedülállóan hatékonyak és stabil, kiegyensúlyozott teljesítményűek. Moduláris kialakításúak, így könnyű eltávolítani a nem szükséges kábeleket ezzel is rendet teremthetünk a számítógép belsejében. Az ultrahalk ventilátor csendben teszi a dolgát. A 80 PLUS Bronze minősített Smart M és Smart termékvonal költséghatékony választás a felhasználóknak. A fél moduláris kialakítású Smart M család ipari teljesítményű védelemmel és előre telepített RPM vezérelt ventilátorral kifejezetten a halk működésre lett tervezve. A Smart termékek jellemzője, hogy lapos profilú kábelekkel és 140mm átmérőjű hőmérséklet vezérelt ventilátorral érkezik.  A beépített ventilátor automatikusan felismeri a tápegység terhelését, így sebességét növeli, azonban precíz kialakításának köszönhetően mindezt csendben teszi. A Toughpower Gold és Smart M Bronze, valamint Smart Bronze termékeket kifejezetten otthoni és irodai felhasználóknak szánják, akiknek fontos a 24/7 órás folyamatos üzemidő.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .