CSV_6754

Nyugi, csak próbáljuk hozni 2020 katasztrófa hangulatát, nehogy valakinek fura hiányérzete támadjon. A fertőzésért egyértelműen az idei év eddigi eseményei vonhatók felelősségre. A betegség azoknál jelentkezik, akik nehezen viselik a távolságtartósdit és hiányolják szociális életüket.

Szóval, ha a falat vakarod és állandó mehetnéked van… Ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy megindulj a barátaiddal végre partizni… Már arra a számra is önkéntelen táncba kezdesz, amit amúgy nem is szeretsz… – Egyértelmű, hogy te is PARTILÁZ-20-ban szenvedsz!

TÜNETEK

A partilázat jellemzően egy erős lüktető életérzés kíséri, szűnni nem akaró zenei éhséggel. Gyakran tapasztalnak a fertőzöttek vágyakozást a minőségi szórakozás iránt, továbbá táncolási kényszert és ízletes koktélok utáni vágyat. Súlyos esetben a betegek rendszeresen belebújnak parti ruhájukba és nagyot sóhajtva felelevenítik kedvenc belvárosi parti élményeiket a tükör előtt billegve.

Ha ezeket tapasztalod, akkor azonnal tárcsázd a +36 70 631 8672-es számot és foglalj asztalt a Pivo & Barba, hogy részt vehess egy kiadós dallam és táncterápián kedvenc koktélod mellett pénteken és szombaton.

A GOZSDUBAN MEGTALÁLTÁK AZ ELLENSZERT!

A belváros egyik legnépszerűbb bárjában, a Pivoban megtalálták az ellenszert, amit Like a Black és Shake it Baby névre kereszteltek. Eddig ez a két partisorozat bizonyosul a leghatásosabbnak a karantén okozta parti-elvonás enyhítésében. Persze mint minden gyógymódnak, ennek is lehetnek mellékhatásai.

LIKE A BLACK – #ALLLIVESMATTER

Péntek esténként érdemes vigyázni a Pivo & Barban, mert a fekete zene dallamai durva fenékrázást és szexi hajdobálást eredményezhetnek. Elég elcsípni egyetlen fülbemászó R’n’B dallamot vagy ráállni egy ütős afrobeat ütemére és máris új világba csöppensz a legnagyobb slágerek hatására.

Nyugi, nem flashelgetsz és nem csillámpor ment a szemedbe. Ő a Pivo csillám dívája, aki elhozza az amerikai klubélet ragyogását, hogy sziporkázásával feldobja az éjszakádat.

Add át magad és hagyd, hogy egy ütemre dobbanjon szíved a kedvenc számoddal, miközben táncot lejtesz misztikus flitterkabalánkkal. Egy percig se félj, míg a dj-pultban Ben Jr. rendel, mert olyan terápiás korong pörgetést csap péntek éjszakánként, hogy gyógyultan távozol a buliból!

SHAKE IT BABY – RÁZÓS MENET LESZ!

Vigyázz, mert szombat esténként a Gasolina nem úgy üt, mint amikor otthon hallgatod! Itt nagyon durva olaj a tűzre és durván felerősíti az elvonási tüneteket. DJ Alan úgy gyógyít a latin dallamokkal, hogy közben minden porcikád új életre kelti.

Engedj a zene szenvedélyének és hagyd, hogy forró nyári csókként égjenek a szívedbe a latin slágerek hangjegyei. Közben samba táncosaink káprázatos karneváli hangulatot varázsolnak köréd, hogy felpezsdítsék az életed egy feledhetetlen éjszakára.

VISSZASZOKÁS

Érdemes alapozni egy kicsit, mielőtt két riszáló popsi stírölése közt a pohár fenekére nézel, nehogy Like a Black helyett tolj egy black outot. Kóstold végig a Pivo & Bar finomságait az étlapról, hogy utána jobban bírd, amit a parketten és a bárpultban rázunk neked.

Végezetül mindenkit arra buzdítunk, hogy vigyázzunk egymásra és bulizzunk amíg lehet! Együtt képesek vagyunk rá, hogy összehozzuk a város legnagyobb partiját!

A Pivo & Bar marketing és PR-tevékenységeit az AIDA Media végzi.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .