Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Újabb borzalom a belvárosban!

flyerz cikkeky11

Mintha nem lenne az embernek elég baja, még harcolhat az alvilági erőkkel is Európa egyik legszebb helyén, a belvárosunkban. Évről-évre nő a borzalmasabbnál borzalmasabb jelmezben mászkálók száma, akik az élet elszánt harcosaiként szállnak ringbe, hogy visszazavarják a pokol bugyraiba a Halloweenkor portyázó rémeket.

Ne hagyd, hogy megszállják a várost és a lelked, inkább bújj a bőrükbe egy éjszakára és kergesd el őket a zene, a tánc és az önfeledt szórakozás örömével és szeretetével!

Ess szerelembe álruhában a táncparketten bájitalt szürcsölve és ejtsd rabul a szívét áldozatodnak, de vigyázz, mert ennyi jelmezes közt ott lapulhat a gonosz is, akinek csókja végzetes átokként borulhat az életedre.

Ne hagyd, hogy megigézzen az éj gonoszsága, de hagyd, hogy megbabonázzanak a dallamok és a KRAFT bárpultjának minden édes élvezete.

Éld át a jó diadalmát a rossz felett a héten és jövő kedden is, mert az égiek jutalma azoknak, akik csatába indulnak a gonosz ellen egy pihenő nap a fergeteges parti után!

Na, nézzük csak, mit hoz idén a Halloween a KRAFT-ban!

10.27. PÉNTEK – Let’s Dance

10.28. SZOMBAT – EPIK Night

10.31. KEDD – KRAFT All Stars – Halloween Edition

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..