FLYERZ REVIEW

Újabb Chromebook az Acertől

Acer Chromebook 11 (CB311-8H and 8HT)_A

Az új Acer Chromebook 11 (CB311-8HT / CB311-8H) 11,6 hüvelykes kijelzővel, ventilátor nélküli kialakítással, tökéletes választás a hétköznapi felhasználók és a családok számára, akik szeretnék megosztani egymás közt, valamint könnyen hordozni laptopjukat. Az Acer Chromebook 11 két USB 3.1 C típusú portján keresztül csatlakoztathatunk a perifériákat, tölthetik a telefon és egyéb eszközöket, valamint kirakhatják nagy képernyőre vagy projektorra a monitor képét.

Az Acer Chromebook 11 (CB311-8H / T) egyszerű hozzáférést biztosít a Google rendszerhez, beleértve a Google Drive-ot, a Gmailt és számos hasznos Chrome-alkalmazást és bővítményt. Emellett az Acer Chromebook 11 a használatba vétel megkezdésétől már támogatja a Google Play áruházat, így a vásárlók több millió Android apphoz férnek hozzá a Google Playen, szórakozhatnak, kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel és produktívak lehetnek. Ráadásul útközben sem kell elővenniük a töltőjüket, hiszen az új Acer Chromebook 11 akár 10 órányi üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel.

Egyidejűleg több alkalmazást és weblapot is élvezhetünk az Acer Chromebook 11-en, köszönhetően a legújabb Intel® Celeron® processzorok erőteljes teljesítményének. Az Acer Chromebook 11 2 GB vagy 4 GB memóriával, 16 GB vagy 32 GB eMMC adattárolóval rendelkezik. Ventilátor nélküli kialakítású, így csendesen üzemel, nagyszerűen használható a közösen használt életterekben, például a nappaliban, könyvtárban vagy akár egy kávézóban.
Az új Acer Chromebook 11 két USB 3.1 C Gen 1 típusú portját használhatjuk töltésre és más eszközök csatlakoztatására, gyors adatátvitelre és HD kijelzővel történő összekötésre. Ráadásul a MicroSD kártyaolvasón keresztül hozzáférhetünk tartalmakhoz és továbbíthatjuk azokat. Az Acer Chromebook 11 két USB 3.0 portot, valamint Bluetooth 4.2 vezeték nélküli csatlakozással is rendelkezik. A 2×2 MIMO 802.11ac Wi-Fi vezeték nélküli adapterre folyamatosan kapcsolódhatunk az internetre.
Az Acer Chromebook 11 11,6 hüvelykes IPS kijelzője érintőképernyős (CB311-8HT) és normál kivitelben (CB311-8H) is elérhető, felbontása 1366×768 pixel, éles, a rajta megjelenő szövegek könnyen olvashatók, színei élénkek, életteli videókat és fényképeket nézegethetünk rajta. A nagy dinamikatartományú (HDR) kamera tiszta és világos képet, valamint videót készít a Google Hangouts és a beszélgetésekhez. A kettős sztereó hangszóró és az integrált mikrofon jobbá teszi a webkamera használatát a kiváló hangminőséggel.
A vékony és hordozható kialakítású Acer Chromebook 11 bárhol használható. Mindössze 18,15 mm vékony és csak 1,1 kg súlyú.

A Chromebookok könnyen használhatók és ideálisak több felhasználói profil megosztására. Egyszerűen bejelentkezhetünk saját Google fiókunkba és hozzáférhetünk a Gmail, a Google Dokumentumokhoz, alkalmazásokhoz, bővítményekhez, könyvjelzőkhöz és egyéb információkhoz. A Chrome OS további biztonságot is nyújt, mivel automatikusan frissül az állandóan változó online fenyegetések kiküszöbölése ellen. Számos Chromebook tulajdonos a fájlokat a Google Drive-on tárolja, amely biztonságosan megvédi a dokumentumokat és fényképeket a felhőben, így ha laptopunkat elvesztjük, vagy ellopják, akkor is azok legfrissebb verziója elérhető lesz.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .