FLYERZ REVIEW

Újabb etappal jelentkezik a gasztrósok és rendezvényszervezők legnagyobb konferenciája

flyerz-konferencia

Étterem, street food bar és food truck tulajdonosok, vendéglátósok, rendezvényszervezők, rendezvényhelyszín üzemeltetők, klub tulajdonosok, gasztro és rendezvény pr/marketingesek FIGYELEM!

A Flyerz Magazin immár harmadik alkalommal vállalkozik arra, hogy bemutassa a hazai trendek változásait gasztró- és rendezvénymarketing területén. A legutóbbi alkalommal magyar vállalkozások inspiráló sikertörténeteit ismerhettétek meg, a legújabb etapban viszont visszakanyarodunk a mindennapjainkban használható, kézzelfogható tudás átadásához.

Flyerz Gastro and Event Marketing és Sikertörténetek Konferencia

Olyan előadókat hívtunk meg a 3. Gastro & Event Marketing Konferenciára, akik a mindennapokban is hasonló területen tevékenykedő vállalkozások marketingjével foglalkoznak, így azonnal használható tudást, tippeket, trükköket és fondorlatokat osztanak meg veletek.

Előadóink között köszöntjük többek között Klausz Melindát (kozossegi-media.com), aki a közösségi média kommunikáció egyik legismertebb hazai specialistája, a Marketing Jam előadóit, akik több gasztró-kkv mindennapjában vesznek részt aktívan, Gulyás Juditot, a Creative Agentmunkatársát, akinek szakterülete az online kommunikáció, illetve Szilágyi Tamást, a Mad Scientist tulajdonos/ügyvezetőjét, aki a hazai kézműves sörök piaci helyzetén túl a teljesítmény-centrikus és termékközpontú vállalkozásról is beszél majd. További előadóink nevét és a timetable-t is hamarosan közzétesszük!

Csapj le már most az early bird jegyekre!
Az online jegyvásárlás

A korábbi Flyerz Gastro and Event Marketing Konferenciákról bővebben itt olvashatsz:

Motivációért nem kellett messzire menni: ilyen volt a II. Flyerz Gastro & Event Marketing Konferencia

A W35 lett a Legjobb Street Food Hely!

Verseny a Legjobb Street Food Hely címért! Na, de ki a zsűri?

A konferencia után, az első alkalomhoz hasonlóan, ismét átadjuk Magyarország legjobb street food készítőjének járó díját, melyet idén is négy tagú szakmai zsűrink választ ki, emellett pedig 2017-ben, Magyarországon első alkalommal kihirdetjük az ország legjobb kézműves sörfőzdéjét is! Az online közönségszavazás hamarosan indul, #staytuned!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .