Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILM

Újabb infók kerültek napvilágra a Gossip Girl folytatásáról

259514-leighton-meester-blake-lively.1200x630
Ismét nagy események készülődnek az Upper East Side-on!
Mióta tudjuk, hogy hamarosan láthatjuk a Gossip Girl folytatását, teljesen lázban égünk, pont, ahogy valószínűleg a világon minden más rajongója is a sorozatnak. Az első hírekkel az érkezett, hogy egyelőre nem tudni, a főszereplők, Serena, Blair, Chuck, Dan és Nate visszatérnek-e, vagy inkább egy folytatás, esetleg reboot lesz a sorozatból, azonban most a sorozat producere, Josh Schwartz elárulta az amerikai magazinoknak, hogy egészen nagy az esély rá, hogy a jól ismert szereplők benne lesznek a sztoriban.
Szóltunk a színészeknek, hogy nagyon szeretnénk, ha ők is részt vennének a folytatásban. Természetesen nem akartuk azt sem, hogy a visszatérésükön múljon a reboot sorsa. Érthető lenne, ha valaki visszautasítaná, hiszen hat évig játszották ezeket a karaktereket, és ha úgy érzik, ennyi elég volt, tiszteletben tartjuk. De nyilván fantasztikus lenne viszontlátni a főszereplőket
– nyilatkozta a producer.

Josh hozzátette, az biztos, hogy a sorozat fő tematikája a Z-generációsok, azaz a mostani tinik szociális élete lesz, tehát manapság 16-18 éves srácokról és lányokról szól majd a reboot. Ezek szerint elképzelhető, hogy ugrunk a sztori szerint néhány évet az időben, és már Serenáék és Blaire-ék gyerekei lesznek főszerepben?

Talán. De sosem árulhatom el – mondaná a hivatalos Gossip Girl.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..