flyerz program up magonyiflyerz program up magonyi

Szombaton ismét megnyitotta kapuit az őszi szezonra az elektronikus zene szó szerint is kiemelkedő szórakozóhelye, az Up! The Club. Táncoslányok, a legjobb clubzenék és konfettiágyúk: ez csak néhány dolog, ami újabb szintekkel növelte a színvonalat. Elegáns kanapék a megpihenni vágyóknak, akiket persze még ülve is mozgatott a beat, a stílusos berendezésű pultokból pedig van bőven: gyors és igényes kiszolgálás biztosította, hogy ne sorban állással töltsük a táncolásra való időt.

flyerz program season opening
flyerz program season opening

A közönség pedig hibátlan volt, mindenki azért jött, hogy bulizzon egy nagyot, mind a fiúknak, mind a lányoknak volt miből válogatni tetszetős táncpartnerek közül.

dj_tancos

A szombati este hangulatfelelősei, DJ Free, Magonyi L. és Willcox hibátlanul pakolták egész éjjel a talpalávalót, a nagyérdemű pedig akár délig koptathatta a cipőket, hiszen a Coronita Music Club reggeltől őrületes afterrel érkezett.  A hangulat és a hangerő ismét a tetőfokán tombolt és tombol is majd ezután, hiszen kiváló bulikkal várnak majd mindenkit, szintekkel a város felett.

flyerz program up free
flyerz program up free

Tehát nincs megállás, remekül elstartolt az őszi szezon: a szeptember 26-ai szombaton mindenki párt találhat a nagy sikerű Single Partyn. Ezután másodikán érkezik a Slágergyárosok éjszakája, ahol nem kisebb nevek, mint Newl, Purebeat és Steve Judge pörgetik majd a jobbnál jobb lemezeket.

flyerz program up the club
flyerz program up the club

Tehát aki nem tud leállni, lépkedjen csak felfelé, az Up! the clubban még mindig megtalálja a helyét, aki igényesen, egy erőset bulizna, akár délig tartó lendülettel!

flyerz program up season opening
flyerz program up season opening
Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .