Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
UNDI-B1-Online

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek.

Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak.

Az STX filmstúdió egy bűbájos, szédületesen látványos családi animációs vígjátékban mutatja be  a hatalmas népszerűségnek örvendő Undipofik – eredetileg Uglydolls –  névre hallgató, imádnivaló plüssfigurák történetét.

A tüneményes játékoknak, Moxinak, Oxinak, Babónak, Undikutyinak, és cuki barátaiknak olyan fantasztikus színészek, előadóművészek adják a hangjukat, mint Vágó Bernadett, Stohl András, Ganxta Zolee, Miller Zoltán, Miller Dávid, Koós Réka és Kálloy Molnár Péter.

Eredeti cím: UglyDolls

Műfaj: családi/vígjáték/ animáció

Bemutató dátum: 2019. május 16.

Előzetes korhatár: Korhatár nélkül megtekinthető 

Szinkronizált

Szinkronhangok

Moxi: Vágó Bernadett

Oxi: Stohl András

Undikutyi: Gaxsta Zolee

Mandy: Andrádi Zsanett

Mázli: Miller Zoltán

Lou: Miller Dávid

Babó: Kálloy Molnár Péter

Kötény: Koós Réka

Rendezte: Kelly Asbury

Forgatókönyv: Alison Peck

Zene: Christopher Lennertz

Producerek: Robert Rodriguez, Jane Hartwell

https://www.facebook.com/freemanfilmhun

https://www.youtube.com/freemanfilmhun

https://www.uglydolls.com

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..