FLYERZ REVIEW

Hogyan készülnek a negyedik emeleten az UP! új szezonjára?

Magonyi L. - UP! The Club Season Opening  09/19Magonyi L. - UP! The Club Season Opening 09/19

Újabb csodás szezon veszi kezdetét a Fehérvári út negyedik emeletén az UP!-ban. Ez alkalomból Magonyi L-el a klub egyik rezidens lemezlovasával beszélgettünk.

 

Szeptember 19-én, szombaton nyitja meg idei szezonját az UP! The Club. Mit gondolsz milyen újdonságokat fog hozni az idei téli szezon a klubéletben?
Mindenek előtt el kell mondjam, hogy már nagyon várjuk a szezonnyitó bulit, ezért gőzerővel dolgozunk azon, hogy az eddigi legnagyobb UP bulit hozzuk össze. Az előttünk álló szezon – szerény reményeim szerint – erősebb lesz az elmúlt évekhez képest. Ezt abból gondolom, hogy ez a klub évről évre meg tud újulni és a látogatószámai növekvő tendenciát mutatnak. Az UP! vendégei ragaszkodnak a megszokott hangulathoz az éjszakai, és a Coronita nappali partiján egyaránt.

UP! The Club Season Opening  09/19
UP! The Club Season Opening 09/19

Immáron harmadik éve vagy a klub rezidens lemezlovasa. Hogyan változtak ez idő alatt a zenék és mi lesz idén a fő csapásvonal?
Az UP! zenei palettáját nem csak én alakítom, hisz hárman vagyunk erre a feladatra: Dj Free, Willcox és jómagam. Ennek köszönhetően több szemszögből látjuk a klub vendégeinek kívánalmait, ami a legfontosabb, hisz a cél az, hogy egységes zenei arculat mellett a hangulat ne sérüljön. Egyéb más helyeken fittyet hánynak a vendégek igényeire, csak mennek az aktuális trendek után és csodálkoznak, hogy nincs kialakult egység a zenékben, és ezzel együtt a hangulat is lomha, nehézkes és zavaros. Természetesen mi is lekövetjük a változásokat, ügyelve arra, hogy vendégeink is be tudják fogadni azokat. Az idei csapásvonal ugyanúgy mint eddig, csak a legjobb club zenék lehetnek, teljesen beszüntetve az “agyfúrós”, idehaza tévesen azonosított EDM zenéket.

klikk a képre!
klikk a képre!

Az imént már szóba jött a Coronita party. Mennyiben befolyásol ez téged, hogy tudod, reggelente a legnagyobb afterparti lemezlovasainak adod át a staféta botot?
Nekem ezzel kapcsolatban csak pozitív élményeim vannak, hisz nagyon szeretek ott maradni ezeken a bulikon. Hajnal 3 óra körül kezdenek el jönni a Coronita vendégei, akik egyre növekvő számban konstatálják, hogy legközelebb korábban jönnek, ha itt ilyen “éjszakai” bulik vannak, aminek mi nagyon örülünk. Természetesen nagy kihívás a két különböző közönséget úgy szórakoztatni, hogy az mindenkinek megfelelő legyen. Ez talán nem is lehetséges 100%-osan, de mindenképp törekedni kell rá.

UP! The Club Season Opening  09/19
UP! The Club Season Opening 09/19

Miben más az UP! mint a többi budapesti szórakozóhely?
Különleges. Önmagában az a tény, hogy egy épület negyedik emeletén több száz ember együtt szórakozik már elég ahhoz, hogy ezzel a jelzővel illessem. Persze nem csak ettől különleges.
Létezik a klubbon belül külön chill terem, ahol ha csak beszélgetni szeretnél azt is megteheted, illetve van külön dohányzó teraszunk is, de ami a legfontosabb az maga a hangulat és a vendégek.
Aki nem volt még, annak bátran merem ajánlani hogy teszteljen le minket.

Esemény: UP! The Club  – Season Opening Party 2015/09/19

Info/Asztalfoglalás: +36 70 402 77 66

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .