Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionTrend & Beauty

Valóban a pénz határozza meg a stílust?

klasszikus elegancia

Irigylésre méltó tekintettel figyeljük a vörös szőnyegen felvonuló sztárokat, akik olykor egy hétköznapi kávézás és ebéd közben is tetőtől talpig stílusosan vannak felöltözve. Azt gondoljuk, hogy egy vagyonba, de minimum a fizetésünkbe kerülhet egy-egy szettjük vagy épp egyetlen ruhadarabjuk, kiegészítőjük, de nem feltétlenül van ez így! A stílus nem pénz kérdése!

De akkor mi is az a stílus, és legfőképpen: hogyan alakíthatjuk ki? Maradj velünk, a Premier Outlet segít, hogy mihamarabb megtaláld a saját egyéniséged.

Ahogy Coco Chanel mondta: „A divat változik, a stílus örök.”. A tervező nem csak a ruhatervezéshez értett, a szavakat is jól forgatta. Lássuk be, igaza van. Atrendek változnak, ráadásul attól, hogy valami divatos, még nem kell viselnünk. Lehet, hogy nem áll jól, de az is lehet, hogy egyszerűen csak nem tükröz minket.

Légy kitartó!

A megfelelő ruhatár felépítése nem kis feladat, akár évekig is eltarthat. Meg kell határoznunk, hogy kik vagyunk, miben érezzük jól magunkat, mit akarunk közvetíteni magunkról. Ne maszkokat viseljünk, hanem legyünk egyéniségek – ezáltal hitelesek!

Végül egy kis stílusáttekintő, hátha magadra ismersz. Azonban egy dolgot ne felejts el: Ne másold le egyiket se, hanem formáld az egyéniségedhez.

 

A klasszikus, avagy a párizsi elegancia és kifinomultság

Számukra a divat másodlagos, sokkal fontosabb a minőség és a letisztult elegancia. Egyszerűség és természetesség jellemzi a ruhatárukat. Ezzel a stílussal vigyázni kell, hiszen ha nem tudod viselni, akkor könnyedén introvertáltnak és merevnek tűnhetsz.

A stílus, amikor dúl a romantika az öltözködésedben

Ha a részletek embere vagy, akkor ezt a stílust neked találták ki! A „kevesebb néha több elv”nem érvényesül ennél a típusnál. A romantikus összeállításokat leginkább azoknak javasoljuk, akik a művészetekre fogékonyak és nem bánják, ha olykor komolytalannak nézik őket.

Sportos, laza stílus

Ha fontos számodra a kényelem, szenvedélyed a sport, és az elegáns megjelenést a különleges alkalmakra tartogatod, akkor a sportos és laza darabok valók neked. Ha a munkád megköveteli az elegáns megjelenést, akkor nem ez a leginkább hozzád illő stílus.

Sportosan elegáns

A munkád megköveteli az eleganciát, de a hétköznapokon inkább a sportosabb, lazább stílust részesíted előnyben? Nem kell választanod, képviseld a sportosan elegáns stílust. Ha minden alkalomhoz megtalálod a tökéletes arányokat, akkor biztosan nem szúr senkinek se szemet a napi outfitted.

Ha te sem akarsz vagyonokat költeni új ruhákra, kiegészítőkre, akkor van megoldás! A Premier Outletben február végéig akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhatsz! Állítsd össze új, stílusos ruhatárad! Vásárlásra fel!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..