FLYERZ REVIEW

„Valójában nem titok, hiszen minden alkalommal azok kapják a pezsgőket, akik a legjobban buliznak”

DJ Free

Nagy erőkkel készül Dj Free és Antonyo a következő legfergetegesebb 100 Pezsgő Éjszakájára. Ezúttal Free egy személyes videót is készített nektek, valamint a pezsgő szerzés titkáról faggatuk.

Dj Free: Ezeken a bulikon mindig felelevenítjük az igazi 100 Pezsgő Éjszakák hangulatát, így ennek megfelelően nagyon sok régi kedvenccel és egykori klubhimnusszal készülök és a jól ismert “pezsgőosztós” zenéket is mindenképpen magammal hozom. Ezen az estén nincs titok, akik a leglátványosabban buliznak, táncolnak, közel hozzánk a DJ-pulthoz biztosan egy üveg pezsgő tulajdonosává válnak. Szeretek a közönséggel kapcsolatot teremteni és felenni velük a kontaktust, engem ez mindig motivál.

Izgatottan várom az április 13-át, hiszen ez az a buli, ami egy igazi tavaszindító. Antonyo-val várunk mindenkit a Liget Clubban, Budapest legnagyobb klubjában!

Ami nagyon fontos, s nem győzzük nektek kihangsúlyozni, másnap azaz pénteken munkaszüneti nap lesz, így kipihenten tudtok húsvétolni és velünk együtt bulizni az ünnepek alatt is. 🙂

Esemény:

https://www.flyerz.hu/esemenyek/liget-club-100-pezsgo-ejszakaja/

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .