MOTORSPORTSPORT

Változás a tereprali teszt helyszínében

Névtelen

A MAMS Tereprali ebben az esztendőben már több nagy sikerű tereprali iskolát és tesztet tartott, rendszerint az aktuális verseny helyszínének a közelében, de legalábbis hasonló terepkörülmények között.

A szeptember 28-ra beharangozott területet idén még nem tudja használni a szakág, így a mostani alkalom a Kemenesmagasitól északra eső területen, helyenként a Riverside Baja nyomvonalán lesz megtartva.

Erről Garamvölgyi Zoltán, a MAMS Tereprali szakágának vezetője tájékoztatta lapunkat:

“Sajnos a korábban bejelentett Kassa környéki területet idén nem tudjuk még használni, de természetesen, ahogy ígértük, továbbra is minden verseny előtt 1-2 héttel közösen bemelegítünk és ráhangolódunk az aktuális futamra. Ez történik szeptember 28-án szombaton is a Kemenesmagasitól északra eső területen, helyenként a Riverside Baja nyomvonalán haladva. Nagy köszönet illeti Sebestyén Zoltán Polgármester urat, hogy a területet felajánlotta számunkra! Remek hír, hogy a meghívásunkat Ferencz József az FRT lengéscsillapítók gyártója is elfogadta. Mi ezeket a gátlókat használjuk a versenyautónkban, és arra gondoltunk, hogy jó lenne, ha a többi versenyző is kérdezhetne tőle, sőt ő egy bemutató keretében demonstrálná is, hogy mindenki számára átlátható legyen, mi csillapítja és mozogja ki a gödröket alattunk.”

További információk a MAMS Tereprali Facebook oldalán, aki pedig szeretne egy kis előzetes betekintést nyerni a tereprali iskola/tesztek hangulatába, az ezen a linken megteheti.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .